• Carco.bg
  • Блог
  • Аксесоарите, които нашата кола заслужава
28/02/2022

Аксесоарите, които нашата кола заслужава

Аксесоарите, които нашата кола заслужава

Всеки помни първата си кола. Свободата, която ти дава, и радостта, ако в нея има поне радио. Грижата, която полагаме – да е чиста, спретната, всичко да е наред. Днес има аксесоари, които правят пътуванията много по-приятни, а престоя в колата – много по-удобен. Вариантите за аксесоари в автомобила са безброй. Нека още веднъж поглезим колата си така, сякаш ни е първата! Подбрахме някой предложения, които смятаме за страхотни, и сме сигурни, че и вие ще харесате:



Поставка за смартфона


За да гледате удобно навигацията, без да се разсейвате, като държите телефона си в ръка и гледате надолу, вместо напред. Тези джаджи са регулируеми, за да паснат на всички размери смартфони, а често имат и опция за завъртане, за да позиционирате желания ъгъл на телефона, като едновременно с това го държат стабилно на място.





Подвижно кошче за боклук за отпадъците по време на дълъг път


Закачете го на вратата, облегалката на седалката или където пожелаете и повече не позволявайте на опаковки от дъвки и други подобни да свият гнездо в ъглите на колата ви. Подобен аксесоар е чудесен за дълги пътувания, където честите спирки за изхвърляне на боклука не винаги са възможни.



Преносима мини прахосмукачка


Прахът е неизбежен както у дома, така и в колата, а тази свръх удобна прахосмукачка с дълъг кабел ви спасява. Прахосмукачката се предлага с няколко сменяеми инструмента, включително глава за четка за килим и тапицерия, маркуч с плоска глава за труднодостъпни места и удължена тръба за почистване под седалките. Дори няма нужда да описваме колко страхотно е това!


Трансмитер за кола



За всеки без Bluetooth връзка в колата си има Bluetooth предавател. Той не само има супер бърз USB порт за зареждане, но може да се използва и за възпроизвеждане на музика от смартфона ви, а компактно вграденият микрофон ви позволява да провеждате разговори със свободни ръце.


Възглавница за седалка, която ще подобри пътуването ви


За да направите ежедневното си пътуване до работното място малко по-приятно, потърсете иновативна и удобна възглавничка за кола. Те са във форма, която поддържа бедрата и опашната кост, което помага за подравняване на гръбнака и подобряване на стойката. Направени от мемори пяна, тези възглавнички са страшно удобни и за дълго пътуване.


Покривка за сняг, която ще предотврати остъргването на стъклата


Ако нямате гараж, се нуждаете от нещо, с което да елиминирате необходимостта от почистване на снега и изстъргване на леда от предното стъкло всяка сутрин. Покривалата се продават в най-различни размери, материи и цветове и ви обещават по-лесна зима.



Знаете ли, че в Carco.bg има богат избор от полезни аксесоари за вашия автомобил?

Стараем се да предложим голямо разнообразие от авточасти втора ръка, така че клиентите ни да имат широк периметър за избор от видове, модели и марки. Това с пълна сила важи и за категорията аксесоари за коли. В нашия онлайн магазин ще откриете поставки за чаши, поставки за телефон, огледала, аптечки, стелки и много други.


Посетете нашия онлайн магазин и поръчайте в удобно за вас време – работим 24/7!

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път