Вътрешни дръжки за автомобилни врати за DACIA

102 авточасти

9.46 лв.14.55 лв.
9.46 лв.14.55 лв.
14.17 лв.21.81 лв.
14.17 лв.21.81 лв.
23.63 лв.36.35 лв.
14.17 лв.21.81 лв.
9.45 лв.14.53 лв.
9.45 лв.14.53 лв.
20.28 лв.31.20 лв.
20.28 лв.31.20 лв.
15.82 лв.24.34 лв.
15.82 лв.24.34 лв.
15.82 лв.24.34 лв.

Вътрешните дръжки за коли служат за отварянето на вратите отвътре или за ръчното вдигане на стъклата, но в определени случаи, по една или друга причина, се развалят и се налага тяхната подмяна. Сега ще разберем как става това и за кои марки и модели автомобили ще откриете авточасти втора ръка в онлайн магазин Carco.bg. Ще видим също защо да ни предпочетете пред конкурентите и какви са предимствата ни.


Как се сменят вътрешните дръжки на вратите на колите


Вероятно знаете, че при отделните модели коли тези елементи са различни и може да има специфики в определени случаи. Основно обаче се изисква отстраняване на цялата вътрешна кора на вратата, така че да се получи достъп до крепежните винтове, които държат елемента на мястото му. Чрез подходяща отвертка се отвинтват винтовете и се извършва самата смяна, като сглобяването протича в обратния ред.


В по-редки случаи може да се наложи и подмяна на стъклоповдигача на вратата, при който ако се подменя само пластмасовата част, то свалянето на цялата кора не е необходимо. Вътрешната дръжка се отстранява чрез нейното изваждане от назъбения елемент и се поставя новата част. При смяна на вътрешна дръжка за таван се налага отвиването на всеки от винтовете и извършване на подмяната. Като цяло процедурата не е сложна и не изисква специфични познания в областта.


За кои модели коли се предлагат в раздела


Вероятно сте забелязали, че разделът ни е доста зареден и към момента предлага голямо разнообразие от модели вътрешни дръжки за врати на различните марки автомобили. При нас ще откриете авточасти втора употреба за предните, задните, левите и десните врати на отделните коли. Тук още Ви очакват и дръжки за таван, които да използвате веднага след получаването им.


В онлайн магазина на Carco.bg Ви очакват решения за марки коли като BMW, Dacia, Fiat, Ford, Lada и други. Когато направите правилния избор, можете да очаквате както пълно визуално съвпадение, така и отлична функционалност.


Защо да поръчаме от Carco.bg



  1. Разделът ни обхваща голяма част от търсените днес авточасти втора употреба;

  2. От нас гарантирано купувате работещи части, които са предварително изпробвани;

  3. Имате право на връщане на покупката в случай, че така прецените;

  4. Получавате директна професионална безплатна консултация при затруднения;

  5. Покупките Ви от нас са на възможно най-ниските цени;

  6. Периодични промоционални кампании за още по-изгодно пазаруване.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път