Части за Брави, Дръжки и Ключалки за коли за RENAULT - страница 4

791 авточасти

13.71 лв.21.09 лв.
11.68 лв.17.97 лв.
18.90 лв.29.08 лв.
18.90 лв.29.08 лв.
18.90 лв.29.08 лв.
13.71 лв.21.09 лв.

Бравата или ключалката на колата Ви е счупена? Време е за специализирана операция по смяната ѝ, за която не всеки автомеханик е компетентен. Защо този тип ремонти са по-сложни? Къде да намерите резервните елементи за смяната? Вижте как може да Ви е полезен Carco.bg!


Какво да знаем при смяна на брави, ключалки и дръжки на кола


Ремонтът на заключващия механизъм на автомобилите е сред най-специфичните услуги, с които няма как да се справите, ако нямате специална подготовка. Трудността при тази дейност идва от факта, че патронът и дръжката не са само механични, а са свързани със сложна електроника. Механиката отстъпва с всеки следващ и по-нов модел автомобили и заключването на вратите повече се ръководи от електронните компоненти и от тяхното програмиране.


Ремонтът на брава може да бъде наложителен поради различни причини: опит за разбиване, амортизация и изчерпване на живота на някой от елементите, както и поява на дефект в електронните системи. А въпросните системи стават все по-сложни и с повече функции, което не само води до по-чести повреди, а и прави ремонтът им по-сложен. Често, за да се ремонтира брава или дръжка, е възможно да се наложи разглобяване на цялата врата.


При поправка на патрон положението е същото. Ако електрониката на патрона не работи, то може да възпрепятства и запалването на колата (мярка срещу крадци). Така че е важно да обърнете специално внимание на всеки сигнал за неизправност (затруднено завъртане на ключа в ключалката, необходимост от натиск при запалване на двигателя и т.н.). Дори да става дума за механичен проблем с ключалката, важно е той да бъде своевременно отстранен, тъй като с времето повредената част ще се деформира допълнително и може да блокира патрона.


Какви брави, дръжки и ключалки ще откриете в раздела



Защо да се доверите на Carco.bg


Онлайн магазинът на Carco.bg предлага един от най-богатите каталози на авточасти втора ръка. При нас може да откриете резервни авточасти за стотици марки и модели автомобили. Предложенията ни втора ръка са с проверено качество и изгодни цени.


За да не се налага да преглеждате всичките хиляди обяви, може да селектирате подходящите за Вас артикули (дръжки, патрон или други елементи) според марката на своя автомобил и ценовите рамки, в които е бюджетът Ви.


Всеки ден стотици авточасти втора употреба с отлично качество потеглят към своите нови собственици. Оборудвайте колата си качествено и изгодно с Carco.bg!

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път