Подкалници

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4

Не е от значение просто да разполагаме с модерен автомобил. За да бъде той на наше разположение, трябва и да се грижим правилно за него, което включва технически ремонти, смяна на консумативи, подобрения по екстериора и интериора. Всичко това е сигурен начин да запазим доброто състояние на леката кола, като подкалниците ще ни помогнат доста в случая. От самото им наименование се подразбира, че се поставят под калника на гумата, а целта е да се поддръжа максимално високо ниво на чистота в тази част от механизацията.

Защо е препоръчително да сложим подкалници на колата

Предназначението на този автокомпонент е да предотвратява попадането на камъни, прах, пясък и кал в областта под калниците, когато например се движим с висока скорост по пътни настилки с лошо качество и не само. Също така пътищата често биват обработвани със специални препарати, които попадайки под колата, могат да доведат до тревожни технически повреди. Всичко това би могло да бъде лесно предотвратено, ако поставим подкалници на превозното средство, които могат да се открият и втора употреба.

Какви да изберем

Изборът на подкалници зависи най-вече от марката и модела кола. При нас в магазин Carco.bg ще откриете бюджетни предложения за всички видове автомобили, с които да извършите смяна на старите предпазни елементи. Купете ги онлайн на изгодни цени и се погрижете подобаващо дори и за онези малки детайли, които често пъти остават на заден план.

Предотвратете корозията на колата и направете всичко възможно, за да защитите превозното средство от вредното влияние на някои външни фактори. Можете да купите предни, задни, леви или десни подкалници, които при нас са налични за всички видове марки и модели коли. Елементът би могъл да бъде изработен от различни материали като пластмаса, гума, ABS и др. Възползвайте се от втора ръка предложенията ни и се погрижете за всяка една малка подробност, свързана с автомобила.

Надеждни ли са втора ръка моделите

Можете да заложите както на универсални модели, така и на такива, които са специално изработени за конфигурацията на Вашия автомобил. При всички случаи употребяваните модели са удачен избор, защото:

  • Предлагат висока производителност и дълъг експлоатационен срок;

  • Имат оригинален произход и необходимото качество;

  • Могат да се поръчат веднага и да се доставят в кратки срокове;

  • Продават се на достъпни цени.

Втора ръка авточастите и в частност подкалниците са едно надеждно решение, което в същото време е и бюджетно. Възползвайте се и карайте колата си сигурно и спокойно.