Маркучи за антифриз за IZH

2 авточасти

20.55 лв.31.61 лв.
26.61 лв.40.94 лв.

Поддръжката на автомобила е целогодишна. Освен за изрядната документация, трябва зорко да следим и за техническото състояние на превозното средство, което в даден момент би могло да бъде значително влошено. Дали поради механични повреди по някой от компонентите, или защото комуникацията между компонентите в дадена система е влошена, важните технически подобрения не бива да бъдат отлагани, а дори напротив - извършени в срок. За целта могат да се използват оригинални резервни части, които в онлайн магазин Carco.bg ще откриете втора употреба и на супер цени.


За какво служат маркучите и тръбичките за антифриз


Тяхното предназначение е да транспортират горещата вода, охладителните течности и антифриза към мотора на автомобила. Изработени са от здрави и издръжливи на високи температури материали, които са устойчиви на стареене, атмосферни влияния, антифриз и въздух. Свързващите маркучи и тръбички играят ролята на проводник, като тяхното състояние трябва да бъде редовно проверявано за неизправности. По този начин, работата на охладителната система ще бъде коректна, а преносът на горещата вода и охлаждаща течност няма да бъде влошен, вследствие на некачествени компоненти.


За кои марки автомобили можете да ги откриете


В раздела ще намерите втора ръка маркучи и тръбички за антифриз, които бихте могли да закупите за марки коли Alfa Romeo, BMW, Audi, Dacia, Honda, Lada, Mazda, Opel, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Volvo, VW, Subaru и др. Разнообразната ни селекция от автомобилни тръби ще Ви даде възможност да започнете и завършите техническите подобрения по възможно най-добрия начин и без да излизате от финансовата рамка, която сте определили.


Защо да се доверите на магазин Карко


Купете втора употреба тройник, воден маркуч, казанче за антифриз и тръбички на изгодни цени от Carco.bg и поддържайте охладителната система винаги в пълна изправност. Ние можем да Ви предложим отлични условия за пазаруване:




  • Гарантирано голямо разнообразие от стоки на склад;




  • Висококачествени резервни компоненти за коли;




  • Конкурентни цени;




  • Високо ниво на обслужване;




  • Индивидуален подход към всеки технически казус;




  • Бърза и точна доставка.




Ремонтите, свързани с охладителната система, трябва да бъдат провеждани от опитни специалисти, както и да бъдат използвани висококачествени тръбички и маркучи с оригинален произход. Така резултатите в дългосрочен план ще бъдат повече от добри, а направените инвестиции напълно оправдани.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път