Гуми и Джанти за VW

68 авточасти

30.42 лв.46.80 лв.
5.36 лв.8.25 лв.
5.36 лв.8.25 лв.
5.36 лв.8.25 лв.
28.52 лв.57.03 лв.
344.99 лв.459.99 лв.
16.52 лв.33.05 лв.
5.19 лв.7.99 лв.
5.19 лв.7.99 лв.
5.19 лв.7.99 лв.
8.10 лв.12.47 лв.
8.10 лв.12.47 лв.

Стабилността на автомобила по време на път и доброто сцепление на колелата с пътната настилка са важни за перфектната возия. За да постигнем обаче такава, трябва да изберем качествени гуми, също както и да не пропускаме ежегодните технически прегледи на превозното средство. Това не е трудно за постигане, защото могат да се открият най-различни видове автомобилни гуми, които се делят на летни, зимни и всесезонни. Джантите за коли са също обект на голямо разнообразие, а днес са достъпни и втора ръка.


Как се избират гуми и джанти


Когато сме изправени пред подобен избор, трябва да вземем предвид най-вече точните размери на авто колелата и предпочитанията ни за джантите към тях - алуминиеви, стоманени и др. Преди да се заемем със смяна на някой от двата компонента, е добре да разберем какви са актуалните цени, кои марки резервни части са достъпни, къде има най-изгодни предложения за автостоки втора употреба и как да ги изберем правилно. Заложете на онлайн магазин Carco.bg направете своя избор още днес. Очакват Ви наистина изгодни предложения.


Какви видове могат да се открият


Освен според марката и модела автомобил, гуми и джанти се избират най-вече според конкретния размер. А той трябва да е точно преценен, за да не се отразят разминаванията върху цялостното представяне на колата по време на движение - 14, 15, 16, 17 цола и др. Правилната комбинация между тези два авто елемента е от огромно значение за безпроблемното и комфортно шофиране, като ако е налице някакво разминаване, е напълно възможно да се забележи повишен разход на гориво и прочее.


За да изберем правилната джанта за гумите на колата, трябва да се обърне внимание на широчината и височината на колелата, радиус на въртенето, диаметъра, стила на шофиране и др. В онлайн магазин Карко ще откриете предложения втора ръка за марки коли като:



Наред с избора на колела, трябва да помислите и за покупката на болтове, гайки, тасове, капачки, които биха могли да Ви бъдат от огромна полза в редица ситуации.


Къде има качествени предложения


В търсене на качествени авточасти втора употреба, сме склонни да инвестираме значително време в откриването на подходящ магазин, в който се предлагат стоки с гарантирано качество и обещаващо дълъг експлоатационен живот. Carco.bg разбира желанието на шофьорите да вземат правилното решение за своите автомобили, избирайки за тях най-доброто в технологичен план.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път