Секторни кутии за Shuanghuan

1 авточасти

Секторна кутия за Shuanghuan CEO 2.4i (0120 - 1220)
-25 %
139.83 лв.186.44 лв.

Колкото и да се грижим за автомобила си, винаги има още какво да се направи. Смяна на масло, смяна на гуми, подмяна на някои дефектирали компоненти, като перките на чистачките или филтрите - стопанисването на лека кола със сигурност не е никак лесно, особено ако тя често се разваля и ни се налага редовно да купуваме части за автомобили, с чиято помощ да извършим планираните ремонти.


Какви видове секторни кутии има в раздела


За да функционират системите в автомобила правилно, съставните компоненти трябва да са в пълна техническа изправност, като ако някой от тях се повреди, ремонтът му не бива да бъде отлаган. Ако проблемът е в така наречената хидравлична секторна кутия, той следва да бъде своевременно отстранен, за да не се нарушава работата на двигателя и процесите, които протичат в механизацията. Сигналите за наличието на неизправности от този вид могат да бъдат най-различни - чукане, неефективно управление на автомобила и други притеснителни събития, които никой шофьор не бива да пренебрегва.


В раздела ще откриете втора употреба секторни кутии, които са налични за директна продажба и могат да се закупят онлайн на ниски цени. Могат да се открият за марки коли, като Ford, Kia, Lada, Nissan, Opel, Suzuki, Mercedes-Benz и др. Селекцията от предложения включва и лост за секторна кутия, който е също важен елемент за нейната безпогрешна работа.


Как да извършите селекция


При избора на каквито и да е резервни авточасти трябва да вземете под внимание всяка една техническа особеност от устройството на леката кола, която след това да сравните и с параметрите на избрания компонент, за да се постигне пълно съответствие в технически план. Критериите за избор на секторна кутия втора ръка следва да бъдат:




  • Марка и модел;




  • Модификация;




  • Кубатура;




  • Мощност;




  • Дирекция;




  • Категория;




  • Съвместимост;




  • Състояние на компонента;




  • Цена.




Важно е да купувате оригинални авточасти, за да сте сигурни в тяхната надеждност и високо качество. Такива можем да Ви предложим и ние, от магазин Carco.bg, като при нас винаги има голям асортимент от стоки на склад.


Защо да изберете втора ръка частите от Carco.bg


На онлайн магазин Carco.bg предлагаме втора ръка компоненти на достъпни цени, които можете да купите за различни марки и модели коли. Ние сме лидери в продажбата на резервни части за автомобили, които имат оригинален произход и могат да бъдат закупени изгодно. Възползвайте се от онлайн продуктовия ни каталог и купете използвани компоненти за коли в няколко лесни стъпки.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път