Заден капак за MITSUBISHI GALANT Mk V седан (E5_A, E7_A, E8_A) 1.8 (E52A) (1992 - 1998)

Кат. №: 2073

Наличен

Добави за сравнение Сигнал за грешка
Заден капак
Тегло 15.0000
Модификация MITSUBISHI GALANT Mk V седан (E5_A, E7_A, E8_A) 1.8 (E52A)
Марка MITSUBISHI
Модел GALANT Mk V седан (E5_A, E7_A, E8_A) (1992 - 1998)
Инвентарен код SP1137
Съвместимост MITSUBISHI GALANT Mk V седан (E5_A, E7_A, E8_A) 1.8 (E52A)
Подобни продукти
Сигнал за грешка