07/07/2023

Автомобили, създадени за лято

Автомобили, създадени за лято

Не можем да ти обещаем слънце, но можем да ти препоръчаме автомобили,
които са идеални за лятото – от кабриолети до спортни модели и SUV.



Ето я нашата селекция за страхотни летни коли:




  1. Fiat 500C




Fiat 500C е един от най-достъпните автомобили с падащ покрив. С него получаваш
всички предимства на стандартния градски автомобил 500, но с допълнителното предимство на кабрио. Тази кола ти дава усещане за пълен кабриолет, с допълнителната безопасност и сигурност. Fiat актуализира модела 500 през 2015 г., придавайки на колата свеж вид и подобрен интериор. Надградената медийна система със сензорен екран пък ще ти позволи да извлечеш най-доброто от твоите летни плейлисти.




  1. Mini Convertible




Ако Fiat 500C е твърде малък за вкуса на шофьора – то тук е Mini Convertible.
Той е достатъчно малък, за да си намери перфектното място на плажния паркинг, докато в същото време пътниците на задните седалки ще оценят допълнителното място отзад. Платненият покрив се отваря или затваря за 18 секунди, така че не се налага спиране, ако времето стане малко „английско“. Едно от най-добрите неща за Mini Convertible е, че дори базовите версии са страхотни за шофиране и не е задължително да се харчи за допълнителни екстри.




  1. Mazda MX-5




Mazda MX-5 е най-добрата достъпна спортна кола в света, която със спуснат покрив се усеща като двуместен ретро автомобил. С най-новата версия на MX-5, пусната на пазара през 2015 г., получаваш всички предимства на значително по-скъпа спортна кола. MX-5 е брилянтен за шофиране, независимо от двигателя, с фантастична шестстепенна механична скоростна кутия.




  1. Audi TT Roadster




Има ли по-желана лятна кола от Audi TT Roadster? Зашеметяващо добър външен вид и превъзходно качество на изработка се комбинират, за да направят този автомобил задължителен аксесоар за шофиране по крайбрежната алея.




  1. Volkswagen T-Roc Cabriolet




SUV-овете са най-модерните коли на планетата в момента, а с този модел получаваш същото шофиране като SUV с метален капак, чифт задни седалки за децата и сравнително голям багажник. Покривът се спуска за девет секунди, а моделът се предлага със значително ниво на стандартно оборудване. Бихме препоръчали началния модел Design, тъй като по-големите колела и пониженото окачване, добавени с R-Line тапицерия, могат да направят нещата малко неудобни. Може да избереш T-Roc Cabriolet с опционални отопляеми седалки, за точно толкова комфорт през зимата, колкото и през лятото.




  1. Range Rover Evoque кабриолет




Land Rover пуска Range Rover Evoque Convertible през 2016 г., като звездата от Бонд – Наоми Харис я показа за пръв път, шофирайки по окъпаните от слънце плажове на Санта Моника. Автомобилът не е толкова практичен като обикновения SUV Evoque, но получаваш същото усещане за качество и легендарната способност за проходимост на Land Rover, така че това е и много способен зимен автомобил. Този кабриолет може да те отведе до места, до които много други автомобили не могат да достигнат.




  1. Citroen Berlingo




Кабриолетът не е мечтаната лятна кола за всеки. Някои шофьори искат просто да стигнат до дестинацията с минимално количество суетене и максимално количество практичност. Тук идва Citroen Berlingo. Що се отнася до лайфстайл превозните средства, Berlingo е един от най-добрите в групата. Тъй като е базиран на ван, има огромно количество пространство отзад, като можеш да избираш между пет и седемместни версии. Berlingo XL е достатъчно дълъг, за да носи каяк в кабината идеален е и за сърфисти.




  1. Audi Q7




Audi Q7 е голям SUV със също толкова голям люк. Монтиран като стандарт за модела Vorsprung или като допълнителна опция за други, панорамният люк предлага най-доброто от двата свята. Разделен е на две секции, като предната част се отваря или накланя, за да осигури свеж въздух на пътниците. Задната част е фиксирана, но предпазва пътниците от задния ред от клаустрофобия. Дъжд или слънце – това е подходящата кола.


Ако това лято си решил да вземеш нов автомобил, а старият вече ти е непотребен и искаш да го продадеш изгодно – Carco.bg е твоето място. Свържи се с нас още днес и ние ще ти предложим най-добрата оферта за изкупуване.

























Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път