Казанче за антифриз

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Антифризът всъщност представлява течността, която се налива в специално казанче и циркулира в охладителната система на автомобила. Тя има определено съдържание, което не ѝ позволява да замръзне, дори и при доста ниски температури през зимата. Как обаче да изберем правилното казанче за антифриз и да го сменим? За какви марки и модели са достъпни в онлайн магазина Carco.bg?

Какво казанче за антифриз да си закупите

Най-правилният и точен избор бихте могли да направите, като си поръчате вариант, предназначен за Вашата марка и модел автомобил. Когато влезете в някой онлайн магазин, като например в Carco.bg, в заглавието на всеки от продуктите в категорията ще видите и нужната Ви информация. Пазарувайки от нас също, в заглавието на всяка от авточастите ще видите и за коя година на производство на превозното средство са предназначени.

Така лесно и бързо ще се ориентирате относно това, какво казанче за антифриз Ви е необходимо за съответното превозно средство. От друга страна, можете да направите и сравнение с настоящото, така че да проверите съответства ли си на формата. Когато щракнете върху определен продукт на сайта, Вие ще видите дори още по-подробна информация за съвместимото превозно средство.

Как се сменя

Тъй като тези казанчета обикновено са пластмасови, по една или друга причина, а дори в повечето случаи и поради старост, тяхната пластмаса се напуква и чупи. Това води до появата на течове на антифриз. В подобен случай, единственото решение е смяната. Ето и някои прости насоки, които да следвате:

  • източете течността;
  • отстранете всички маркучи, които са свързани с подменената част;
  • отвъртете скрепителните винтове с подходяща отвертка;
  • внимателно отстранете старото и поставете новото казанче за антифриз;
  • сглобете в обратния ред.

За какви марки и модели ще открием в раздела

Като търговец, чието желание е да отговори на търсенията на колкото се може повече потребители, ние постоянно се стремим да разширяваме и разнообразяваме продуктовата си категория и поддържаните модели автомобили. В тази връзка, при нас ще откриете продукти за марки като BMW, Audi, Cadillac, Dacia, Fiat, Honda, KIA и много други. Поддържат се също и популярните днес модели автомобили, които са сред най-предпочитаните в България. Така на едно място, без значение каква кола притежавате, вероятността да откриете търсената от Вас авточаст е доста голяма.

Защо да изберете Carco.bg

Защото ние сме сред малкото онлайн магазини, в които имате възможност да закупите разширително казанче за антифриз втора ръка, което предварително е преминало щателни тестове и оглед за пробиви и течове. Това Ви гарантира, че покупката ще съответства на желания модел и марка автомобил и че цената ще е изключително достъпна. Възползвайте се!