Стъклоповдигачи

4595 авточасти

16.49 лв.32.99 лв.
16.49 лв.32.99 лв.
25.45 лв.50.90 лв.
10.99 лв.21.99 лв.
17.45 лв.34.90 лв.
17.45 лв.34.90 лв.
28.30 лв.56.60 лв.
14.54 лв.29.08 лв.
4.72 лв.9.44 лв.
14.34 лв.28.69 лв.
14.34 лв.28.69 лв.

Както основните, така и спомагателните системи в автомобила, трябва да са в изрядно състояние, за да не срещаме проблеми по време на шофиране. Стъклоповдигачите са част от цялостното оборудване на леката кола, към което винаги трябва да се отнасяме отговорно и с внимание към детайла. Те са изключително важен компонент, който поддържа страничните стъкла в правилна позиция, за да имаме добра видимост, за да шофираме безопасно и да ги използваме по предназначение безпроблемно.


Какво представляват стъклоповдигачите


В раздела ще намерите богато разнообразие от стъклоповдигачи, които се определят като спомагателни машинки с много важна роля за това страничните прозорци да се управляват лесно, а в затворено положение да се постигне добра херметичност. Важно е стъклата да бъдат в пълна изправност, за да извършваме някои видове дейности за секунди и без да отваряме вратите на автомобила.


Стъклоповдигачите могат да бъдат разположени на различно място в колата (десни и леви), както и да се различават помежду си по своята конструкция и начин на задвижване - ръчно/механично и електрическо. Според вида повдигащ механизъм, те могат да бъдат с ремък, въже, зъбно колело и верига. Разположени са във вътрешната част на вратата, а принципът им на действие се определя спрямо техния конкретен вид.


Какви видове има в раздела


В този раздел на онлайн магазин Carco.bg ще намерите втора ръка стъклоповдигачи за леки коли и на ниски цени, които можем да разделим на предни, леви, десни и задни, както и според марката и модела автомобил. Ако ремонт на повдигача за прозорец не е възможен, трябва да купите нов, който да поставите на мястото на стария. Много е важно да направите това навреме, за да работят страничните стъкла нормално, а Вие да не срещате трудности с тяхното отваряне и затваряне. В категорията ще намерите повдигачи за автомобили:
  • Dacia;
  • Audi;
  • BMW;
  • Fiat;
  • Ford;
  • Honda;
  • Kia;
  • Lada и др.
Предлагаме и висококачествени комплекти втора употреба, които са комплексно решение при нередности със страничните стъкла на Вашата кола.


Защо да купите от Carco.bg


Доверете се на магазин Carco.bg, защото при нас ще откриете огромно разнообразие от стъклоповдигачи с оригинален произход, които можете да закупите и на поносими цени. Така поддръжката на колата повече няма да Ви затруднява, а всеки един технически казус ще може да бъде лесно и навременно разрешаван. От екстериора и интериора, до тунинга и отстраняването на сериозни механични повреди - ние можем да Ви предложим топ продукти с екстра качество, които са винаги налични.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път