Странични и централни огледала

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Огледала за автомобили

Всяка част от нашето превозно средство трябва да бъде напълно изрядна, за да си осигурим спокойно шофиране както на кратки, така и на дълги разстояния. Огледалата на автомобила са сред авточастите, на които трябва да се обърне внимание, тъй като те са неизменна част от шофирането. Както за задно виждане, така и страничните огледала на всеки автомобил са различни и имат своите специфики. Благодарение на голямото разнообразие от продукти в нашия онлайн магазин за авточасти втора употреба, всеки от вас ще открие точно това, което търси.

Какви са страничните огледала на автомобилите

Страничните модели можем да разделим на няколко вида, в зависимост от мястото, на което са монтирани, а именно:

  • Страничен модел, монтиран на предните колонки;
  • Странични, монтирани на предните врати;
  • Модел, монтиран на предните калници на автомобила.

Какъвто и вариант да изберете, то те се превръщат в част от екстериора на вашето превозно средство. Можем да кажем още, че авто огледалата за странично виждане разделяме на два вида, според това дали са с дистанционна или ръчна вертикална и хоризонтална корекция. Добре е да могат да се движат, за да осигурят на водача добра видимост, когато е в седнало положение и шофира. Някои модели имат нужда от ръчна настройка, докато при други тя става с помощта на мотор-редуктор.

Кои се използват за обратно виждане

За задно или обратно виждане използваме огледалото, монтирано в купето на колата, като то е част от нейния интериор. Благодарение на него, шофьорът има пълна видимост назад, без да му се налага да се обръща и да губи концентрация относно посоката, в която се движи. Монтажът може да бъде в горната част на предното стъкло като стойката, в повечето случаи, е въртяща. Това му позволява да бъде нагласено в необходимата посока и да даде централна видимост зад превозното средство.

Какви модели ще открием в раздела

В раздела ще откриете както централни, така и странични огледала за всички марки автомобили. Широкият диапазон от продукти позволява на всеки клиент да открие точно това, което търси. Разгледайте нашите предложения, а за още по-голямо улеснение използвайте и търсачката на сайта. Въпреки това, че са втора употреба, моделите, които ще откриете по никакъв начин не отстъпват на новите такива. Благодарение на това, клиентите ни остават доволни и все по-често се възползват от услугите ни.

Защо да пазаруваме онлайн на Carco.bg

Онлайн пазаруването е бързо, лесно и удобно, като става все по-предпочитан метод сред хората. Обслужването, което ще получите в нашия онлайн магазин е изключително добро, а цените на продуктите са достъпни за всеки клиент. Ние работим седем дни в седмицата - 24 часа, за да може вие, нашите клиенти, да се чувствате добре. В случай, че не сте уцелили продукта, който искате - върнете го или го заменете с друг. Всичко, което правим е за вас. Възползвайте се.