Компютри за скоростна кутия

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Докато шофираме колата си, трябва да се чувстваме комфортно през цялото време. Така ще се насладим максимално на пътуването, без значение дали става дума за изминаване на кратки или по-дълги разстояния. За целта е важно да имаме на разположение автомобил в пълна техническа изправност, който също така да можем и да управляваме лесно. 

Много от водачите залагат леките коли с автоматични скоростни кутии, които улесняват шофирането в града и не само. С тяхна помощ, на водача не му се налага да сменя постоянно предавките, което увеличава и времето за реакция в конкретни ситуации. Колите автоматик се предпочитат все по-често, като при тях поддръжката на скоростната кутия е специфична и доста по-сложна, като нерядко се изисква и подмяната на компютър за скорости. 

Какви компютри за скорости предлагаме на Carco.bg

В раздела ще намерите втора ръка компютри за скоростна кутия, които можете да поръчате онлайн на изгодни цени. Налични са модели за отделните марки и модели коли, за да откриете и поръчате подходящия за Вашия автомобил компонент. Доверете се на магазин Carco.bg и купете втора употреба компютърни модули за скорости за автомобили Audi, Dacia, BMW, Ford, Mazda, Kia, Nissan, Opel, Volvo, Renault, Toyota и др. 

Какъв е принципът им на работа

За да се грижим за компютъра за скоростите добре, трябва да знаем какъв е неговият принцип на работа. Функциите му са свързани с това да предава правилно информация, докато автомобилът е в движение. Отговаря за смяната на предавките, а респективно и за комфортното возене. В случай, че той се повреди, сигналите започват да се предават по грешен начин, което неминуемо застрашава и безопасността на водача и неговите спътници. 

Ако подобно събитие настъпи, трябва да бъде извършен спешен ремонт, но в случай, че такъв не е възможен, се налага цялостната подмяна на компютърния модул. Някои шофьори залагат на преинсталирането, което обаче не е препоръчително, ако търсите отлични резултати. Важно е и да проверявате и обслужвате скоростната кутия на всеки 50 000 километра, като това ще Ви спести и значителни средства за ремонти. 

Защо да купите втора ръка авточасти

Втора ръка авточастите са топ решение за доста технически проблеми, свързани с автомобила. Предпочитат се от повечето водачи, защото:

  • Имат високо качество;

  • Предлагат се на достъпни цени;

  • Поддържат се на склад;

  • Налични са в голямо разнообразие;

  • Доставят се в кратки срокове.

В магазин Carco.bg ще намерите богат асортимент от компютри за скорости, които можете да закупите и евтино.