Тегличи

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3

Тегличи за автомобили

Автомобилът, какъвто и да е той, е най-важно да ни върши работа. Превозните средства ни помагат да се придвижваме от една точка до друга, като често ни се налага да пренесем и различни товари със себе си, които не винаги се събират в колата. Към едрогабаритните части по купето, които Carco предлага са и тегличите. Те могат да бъдат допълнително монтирани към вашия автомобил, а благодарение на това, че работим с всички марки и модели коли, то лесно ще откриете точния за вас.

Какво е теглич

Това е специален механизъм, който служи за “свързване” на автомобила с допълнително ремарке. Голяма част от леките автомобили имат, а на тези, на които липсва, може да бъде поставен. Всеки модел има свои характеристики, с които е добре да се съобразите преди покупка и поставяне. Важно е изборът да бъде съобразен и с товарите, които ще бъдат пренасяни. Съобразете се с различните видове лапи и фланец куки. Тези и други критерии служат за разнообразието от видовете, които се срещат на пазара.

Как се слага

Поставянето преминава през няколко етапа, които ще опишем кратко по-долу. Ако ви предстои пренасяне на голям товар, уверете се в здравото поставяне на теглича. Ето стъпките:

  • Намерете подходящ модел;
  • Изберете област за монтаж;
  • Подгответе автомобила за пробиване;
  • Пробийте отворите за болтовете на теглича;
  • Закрепете към колата;
  • Инсталирайте шарнирни скоби.

След монтирането изпитайте силата и здравината му, за да избегнете проблеми при реалното му ползване занапред.

Колко тежи

В зависимост от товара, който ще бъде пренасян, така и на теглото на самата кола, теглото на теглича също е различен. Килограмите на ремаркето също оказват влияние. Самият компонент не утежнява работата на автомобила, когато не се използва ремаркето. Тъй като всичко това е от голямо значение, добре е да се посъветвате със специалист в областта, който ще ви помогне с компетентното си мнение. Така ще бъдете сигурни и спокойно по всяко време, независимо дали ползвате теглича или не.

Защо да закупим онлайн от Carco.bg

Представяме ви висококачествени авточасти втора употреба на изключително добри цени. Онлайн пазаруването е бързо и удобно. Забравете за дългото чакане - ние доставяме избраните продукти в рамките на няколко дни. Работим за вас всеки ден, 24 часа в денонощието и сме готови да покрием вашите очаквания. Доверете ни се и купете от нас. Предоставяме и възможност за връщане и смяна на продукта, в случай, че сте объркали нужния ви модел. Няма да ви разочароваме.