Фарове за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Фарове за автомобили

Светлините на автомобила включват фарове, стопове и мигачи. Всички те трябва да бъдат в пълна изправност, защото, благодарение на тях подаваме сигнал до останалите водачи на МПС за предстояща маневра. Важно е да отбележим, че по закон автомобилът ви може да бъде спрян от движение, в случай, че светлините не работят. Ако имате нужда от нови авто фарове, то Carco е правилното място. При нас ще намерите голямо разнообразие от модели, като най-общо можем да разделим на два основни вида:

  • Халогенни;
  • Ксенонови.

Какво са халогенни фарове

Това са най-разпространените типове крушки за авто фарове, които се появяват още в началото на 60-те години. Технологията им на работа е проста - във вътрешността на крушката има нажежаема жичка, както и неголямо количество халоген. Освен лесни за производство, са и прости за смяна на почти всяко превозно средство. Фаровете, които ще откриете при нас са в широк диапазон, за да може всеки клиент да задоволи нуждите си. Най-разпространената халогенна крушка е Н7, като тя се използва за късите светлини, или тези, които виждаме тогава, когато запалим колата. Разбира се съществуват и други видове, според желанията на водача на автомобила.

Какво са ксенонови фарове

Много по-добри от горепосочените, тези модели са по-мощни, по-стабилни и с по-добър изглед. Преминавайки от халогенните светлини на тези, то определено ще усетите разликата. Сред най-големите им предимства е това, че са по-ярки и излъчват до три пъти повече светлина. Това ви позволява много по-добра концентрация по време на шофиране. Няма как да не отбележим по-дългия им живот. Редица проучвания показват, че автомобилите с ксенонови светлини предизвикват много по-малко пътни транспортни произшествия, отколкото тези с обикновени такива.

Как се полират фаровете

Полирането може да бъде по много и различни начини. Можете да се обърнете към специалист, който да извърши тази услуга за вас или да се справите сами в домашни условия. Това, от което ще имате нужда за полирането са специални полиращи пасти. 

Вероятно ще ви отнеме време и ако го правите за първи път няма да постигнете най-добри резултати, но пастите са сред най-добрите методи за полиране. Разбира се, в интернет пространството можете да откриете и редица “домашни хитрини”, чиято ефективност не е абсолютно сигурна. Най-добрият вариант е да се обърнете към сервиз, където перфектно ще свършат своята работа.

Защо да изберем Carco.bg

Ние сме бързо развиваща се компания, която се стреми да даде най-доброто на своите клиенти. В нашия онлайн магазин за авточасти втора употреба ще намерите голямо разнообразие от продукти с изключително високо качество. Цените са достъпни “за всеки джоб”. Предлагаме ви още бърза доставка до всеки край на страната. Възползвайте се и от правото си на връщане или смяна на продукта. Веднъж станали наши клиенти, не бихте потърсили друг магазин. Уверете се в това сами.