Панели парно, климатик и климатроник

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Доста от нас прекарват значително време в автомобила всеки ден. Използваме го, за да отидем на работа и за да пътуваме на дълги разстояния. Ако искаме да се чувстваме добре по време на престоя си в превозното средство, то трябва да бъде в изрядно техническо състояние, а салонът да е добре оборудван и поддържан. Така рискът от попадане в аварийни ситуации ще е минимален, а естетиката в салона ще е много висока. 

Какви видове панели за управление предлагаме в категорията

Компоненти, като панелите за климатик и климатроник, са с водещо значение за правилното управление на системите за климатизация, които използваме ежедневно през зимата и лятото. Те са вид автомобилни части, които е задължително да бъдат в отлично техническо състояние, така че работата им да е винаги оптимална. В този раздел ще намерите авто компоненти втора ръка за всички марки коли, които лесно бихте могли да поръчате онлайн и то на конкурентни цени. Наличните панели в Carco.bg са предназначени за управление на:

  • Парно;

  • Климатик; 

  • Климатроник; 

  • Помпа;

  • Ел. стъкла и реглаж фарове;

  • Мултимедия;

  • Мултиволан; 

  • Реглаж светлини;

  • Аварийни светлини и вратичка за резервоар;

  • Осветление и др.

Често се налага ремонт на панелите за климатик и климатроник, които, когато прослужат времето си или не бъдат използвани правилно, трябва да бъдат подменени. 

За кои автомобилни марки ще ги откриете

Втора употреба панелите за климатик, климатроник и другите електронни системи в превозното средство са бюджетно решение на проблемите с тяхната неизправност. В раздела ще ги откриете за марки коли, като VW, Volvo, Toyota, TATA, Suzuki, Subaru, Skoda, Seat, Renault, Opel, Nissan, Audi, BMW, Mazda, Mini, Kia, Jeep, Jaguar и др. 

Как да ги поръчате онлайн

Можете да поръчате автомобилни табла за климатик и климатроник, следвайки стъпките в онлайн платформата. Необходимо е да изберете желаното количество, а след това да въведете личните си данни в празните полета, посочвайки предпочитания метод за доставка и плащане. 

Защо да се доверите на Карко

Ние сме организиран екип от специалисти и сме посветени на идеята да предоставим на своите клиенти оригинални резервни части втора употреба. При нас винаги ще можете да откриете голямо разнообразие от артикули с отлично качество, които преминават предварителна проверка, за да се докаже на 100% тяхната пригодност. Залагаме на доброто обслужване и коректното изпълнение на всяка една поръчка, доставяйки закупените стоки в срок.