Климатични радиатори

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Някои автомобилни компоненти са създадени, за да ни осигуряват ежедневен комфорт. Когато те се повредят или достигнат експлоатационния си лимит, трябва да се погрижим за техния ремонт, а в някои случаи и пълна подмяна. Повечето модерни коли са снабдени с климатични радиатори, които са обект на ежедневна употреба през по-студените месеци от годината и лятото.

Ползите от системата са многобройни, но не е изключено и тя да се повреди. Когато това се случи, трябва да извършим специализиран авто ремонт, който да бъде предхождан от избора на втора ръка радиатори за климатици. Разгледайте наличните модели за отделните марки автомобили в онлайн магазин Carco.bg и купете необходимата част на изгодни цени.

Как се прави профилактика на климатичен радиатор

Профилактиката е първото и най-важно нещо, когато става дума за поддръжката на автомобила. Най-добре е тя да се извършва от опитен специалист, който е напълно наясно с функциониране на всяка една от системите в колата. Климатичният топлообменник е част от неговата конструкция и механизация, който е добре да бъде периодично проверяван за неизправности. Това включва:

  • Премахването на прах и мръсотия от системата;

  • Презареждане с фреон;

  • Смяна на отделни дефектирали части с нови (дехидратор, клапан и др.);

  • Подмяна на амортизирания радиатор за климатик с нов.

Ако можем да си осигурим пълно удобство по време на път, е редно да не пропускаме тази възможност. Така пътуването на дълги и къси разстояния ще бъде придружавано от пълни удобства, които всеки водач заслужава. Осигурете си ги с нашите предложения и се доверете на магазин Carco.bg.

Кога се налага неговата смяна

Климатичният радиатор е предназначен да охлажда наличния в системата фреон. Когато този процес бъде нарушен, трябва да потърсим проблема. Той може да се състои в нещо съвсем дребно, но може и да касае мащабна повреда, която не позволява частични ремонти. В този случай е налице необходимостта от неговата подмяна, за да се осигури приток на чист въздух в купето и ефективно охлаждане. 

Какви са предимствата на втора употреба части за коли

Освен изгодни предложения за климатични топлообменници, в магазин Carco.bg ще можете да откриете и много други авто предложения, с които ще можете да повишите комфорта по време на шофиране, също както и да окажете съществен принос за безупречното функциониране на цялостната механизация на колата.