Сенници за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Сенниците са част от вътрешното оборудване на автомобила, които често остават незабелязани, но имат огромно значение за шофьора и неговия спътник. Имате нужда от нови за своето предно стъкло? Ще ги откриете изгодно в Carco.bg!

Защо са важни сенниците

Сенниците имат съществена роля не само за удобството на водача, но и за безопасността на всички пътуващи в автомобила. Те помагат на шофьора за по-добрата видимост на пътя, като предпазват от директните лъчи на силното слънце и от отблясъците, които биха могли да го заслепят.

Наред с това осигуряват комфорт и на седящия на съседната седалка пътник.

Качествените и правилно монтирани сенници е важно да се спускат и вдигат с лекота и да се застопоряват в желаната позиция стабилно. Доста от моделите имат добавка огледалце. Сред екстрите на някои от най-новите и луксозни автомобили ще откриете и такива с добавен мултимедиен екран.

Видове слънцезащитни сенници

Предното стъкло на колата фабрично е оборудвано с два броя (ляв и десен), които могат да се вдигат и свалят по време на пътуването. Допълнително обаче може да добавите такъв за табло, с който да го покривате, когато колата е паркирана на слънце. Бихте могли още да вземете странични, които с вакуум се залепят на прозорците и осигуряват сянка и на пътуващите на задната седалка.

Защо да купим авточасти втора употреба

Всеки автомобил има нужда от непрестанна поддръжка и грижа, а те често се оказват скъпи. Ремонти са нужни периодично във всички системи на автомобилите, а смяна може да се наложи както на ключови за движението на превозното средство елементи от двигателя, ходовата част или спирачната система, така и на части от купето, които осигуряват удобно пътуване в него като седалки и сенници. Всяка от авточастите е свързана с инвестиция, която не винаги е по джоба на водача. Предложенията втора ръка обаче помагат на всеки собственик на МПС да осигури качествените резервни елементи, без да е нужно да изразходва сериозен бюджет.

Защо да се доверим на Carco.bg

  • Поддържаме налични на склад хиляди авточасти за всички марки и модели автомобили. Ще ги откриете в нашия онлайн каталог;
  • Проверяваме качеството и функционалността на всеки артикул втора употреба, преди да го изпратим на клиента;
  • Предлагаме неустоими цени плюс допълнителни отстъпки всеки ден;
  • Доставка е в рамките за 1-2 работни дни;
  • Имате възможност за връщане на всяка авточаст, ако се окаже в несъответствие с автомобила или очакванията Ви. Срокът за връщане е 14 дни от получаването.