Задни капаци

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Няма собственик на превозно средство, който да не е готов да направи каквото е необходимо, за да е винаги в изрядно състояние то. Като се започне с ежегодните технически прегледи и диагностика, и се стигне до разрешаването на козметичните проблеми, поддръжката на автомобила се оказва доста отговорна и неотменима задача. 

Смяната на задния капак е също част от всички онези промени, които бихме могли да извършим, за да сме доволни от екстериора на превозното средство. А той е от съществено значение за това да изпитваме удоволствие по време на шофиране. Доверете се на онлайн магазин Carco.bg и изберете най-доброто.

Кога се налага смяната на задния капак

Задната част на автомобила е винаги “на прицел”. Когато тя е добре поддържана, това си личи отдалеч, но ако сме неглижирали и подценили нейното състояние, със сигурност все ще има нещо, което да ни дразни. Компоненти като багажник, задна броня и калници обуславят това как ще изглежда колата, погледната отзад. В този ред на мисли, редно е да се погрижим подобаващо не само за интериора, но и за всяка една друга част от превозното средство. 

В повечето случаи се налага да подменим сегашния капак с нов, когато амортисьорите се износят, което е довело и до неговото трудно отваряне и затваряне. Ако те не могат да се ремонтират, ще се наложи да извършите пълна подмяна на капака, който трябва да се избере и закупи предварително.

Изгодно ли е да купим втора ръка части

Все повече собственици на автомобили избират втора ръка части за коли. По-ниските цени са основната причина да се търсят употребявани авто компоненти, които намират все по-голямо приложение в практиката на професионалните монтьори. Има обаче и доста сръчни водачи, които извършват ремонтите по колата собственоръчно, и които са достатъчно оптични и информирани, че да се заемат и със смяната на багажник, разчитайки на собствените си умения. 

Авточастите втора употреба от магазин Карко са толкова предпочитани, защото са:

  • Евтини;

  • Качествени;

  • Достъпни за всекиго;

  • Дело на водещи марки;

  • Подходящи за повечето видове автомобили.

Изберете заден капак за превозното средство още днес и се погрижете за безупречния екстериор. Не правете компромиси с нищо от онова, на което държите - считайте, че то е вече Ваше!

За кои марки автомобили са подходящи

Carco.bg е магазин, който е ориентиран към безупречното техническо изпълнение и бюджетните предложения, които се търсят от всекиго. Необходимостта от авточасти е нестихваща, а ако успеем да ги открием и на ниски цени, това би направило избора им още по-удовлетворителен.