Вилки за съединител

13 авточасти

20.76 лв.41.51 лв.
51.89 лв.103.78 лв.
15.57 лв.31.13 лв.
15.57 лв.31.13 лв.
20.76 лв.41.51 лв.
15.57 лв.31.13 лв.
15.79 лв.31.57 лв.
20.87 лв.41.74 лв.
15.57 лв.31.13 лв.
7.22 лв.14.44 лв.

Съединителят е сред най-важните компоненти за лесното и безопасно управление на автомобила. Неговата роля е да раздели или свърже мотора с трансмисията, осигурявайки ефективното им задвижване. То трябва да бъде придружавано от бързо ускорение и безпроблемно спиране на колата, а смяната на различните скорости да се случва без прекратяването на работата на двигателя. Самото движение се осъществява с помощта на метална вилка, която е ключов компонент от цялостния механизъм, като не е изключено да се стигне до повреда на частта, която следва да бъде заменена с нова.


Какви вилки за съединител има в раздела


Carco.bg е онлайн магазин за резервни части за автомобили втора употреба, като продуктовият ни каталог включва и кардани и вилки за съединител с оригинален произход. В раздела ще откриете предложения за марки коли:
  • Audi;
  • Honda;
  • Mazda;
  • Nissan;
  • Opel;
  • Renault;
  • Skoda;
  • Toyota;
  • VW и др.
Компонентите могат да бъдат поръчани веднага и доставени за няколко дни. Изберете по-ниските цени пред скъпоструващите компоненти и извършете важните ремонтни дейности по-скоро. Така ще избегнете появата на още по-сериозни неизправности, които понякога са и финансово непоносими.


С какво качество ги предлагаме


Втора ръка вилките за съединител в магазин Carco.bg се отличават с високите си експлоатационни показатели, които обещават дълъг срок на употреба и безупречно изпълнение през цялото време. Поддръжката на колата е отговорно, а често и неособено бюджетно занимание, към което винаги трябва да подхождаме отговорно, за да успеем да реализираме добри резултати.


Употребяваните резервни части са отлична опция в случая, тъй като те са финансово достъпни, а и налични на склад в повечето случаи. С тях може да се извърши замяна на един единствен компонент, което значително ще облекчи портфейла на съвременния шофьор. Купете вилка за съединител от Carco.bg и се доверете на специалистите за монтажа.


Как да направите поръчка от Carco.bg


Поръчката на вилка за съединител не изисква специални действия от Ваша страна. За да направите поръчка, трябва просто да добавите компонента в количката, а след това да следвате стъпките. Посочете желаната от Вас бройка и преминете към въвеждането на личните си данни в предназначените за целта полета - имена, телефон за връзка, имейл, куриерска фирма, начин на плащане и др. Последната стъпка е завършването на поръчката, а след това и нейната доставка до адрес или офис на доставчика.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път