Рамена за чистачки

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Добрата видимост по време на шофиране е задължителна. Ако тя е намалена, възниква риск от ПТП, което може да донесе след себе си лоши последици. В условия на дъжд и сняг е важно да имаме перфектно работещи чистачки, които да отстранят водата и попадналите елементи по предното и задното стъкло. Само така ще можем да шофираме безопасно и сигурно, което е и най-важното за участниците в движението.

Кога се сменят рамената за чистачки

Почистващата система за автомобилни прозорци е неизменна част от устройството на колата. Тя трябва да бъде редовно инспектирана, като ако някой компонент е за смяна, е задължително да се замени с нов. По този начин ще си осигурите сигурност по време на шофиране, което е водещ приоритет за всички водачи. Ако рамената за чистачки са износени, не се колебайте да ги подмените с нови.

В повечето случаи се касае за повреда или захабяване в шарнирната връзка, която възпрепятства безпроблемната работа на чистачките. Няма нищо сложно в извършването на този дребен ремонт, с който съвсем спокойно бихте могли да се заемете и сами. Купете предни, десни, леви или задни рамена за чистачки от онлайн магазин Carco.bg и платете по-ниски цени за оригинални части втора употреба.

Как да разберем, че са износени

От значение е да “уловим” точния момент при подмяната на която и да е дефектирала част по колата. Така ще се предпазим от още по-сериозни проблеми, които могат да възникнат и вследствие на неработещите рамена. Когато се износят, се случва следното:

  • Не се включват, когато ги активираме;

  • Не се повлияват при смяната на работните режими;

  • Движението им е забавено;

  • Почистването не е резултатно;

  • Налице е притеснителен звук и др.

Бъдете нащрек за някой от тези сигнали и не ги подминавайте с лека ръка. Колкото по-рано разрешите проблема, толкова по-сигурно ще бъде безаварийното и комфортно шофиране.

Защо да изберем втора ръка части

Днес могат да се купят части втора ръка за повечето марки и модели автомобили. С покупката им ще можете да извършите стандартните подобрения по колата, които няма да Ви затруднят и във финансов план. И не само това. Много хора се съмняват в оригиналния произход на използваните авто компоненти и аксесоари, които обаче доказват тъкмо обратното. Налице са решения за всички модели коли, също както и възможност за тяхната експресна поръчка. Купете рамена за почистващата система и започнете от малките корекции в посока големите технически преустройства.