Тапицерия за таван на автомобил

Сортирай по: Покажи по:
1 2
Сортирай по: Покажи по:
1 2

Авто интериорът е точно толкова важен, колкото е от значение и техническото състояние на леката кола. Когато салонът е красив и добре поддържан, престоят ни в купето ще е свързан с комфорт и редица удобства. Няма да успеем да им се насладим обаче, ако подценим тапицерията на тавана, чистотата на седалките или наличието на стелки за ограничаване на разпространението на мръсотия в превозното средство.

Претапициране на тавана на колата би могло да се наложи, ако тапицерията е вече твърде замърсена, избледняла, разкъсана или провиснала. Последното обикновено се дължи на промяната качествата на изолиращия слой, който се нанася фабрично, но и налага смяна през определен период от време. В повечето случаи той е доста дълъг. 

Каква тапицерия за таван да изберем

В случая е добре да наблегнете на качеството. Колкото по-високо е то, толкова по-дълго време ще можете да използвате авто компонента. Всички видове автомобили са снабдени с автотапицерии за покрив, които обаче имат и определен срок на експлоатация. Когато дойде време за ремонт и лепене на нов плат за тази част от колата, трябва да сме напълно наясно с различните предложения по магазините. В Carco.bg могат да се открият модели тапицерии за тавани, които са налични за следните марки коли:

  • Audi;

  • Ford;

  • Honda;

  • Kia;

  • Opel;

  • Nissan;

  • Toyota и др.

Втора ръка решенията са доста изгодни от гледна точка на предложените цени, но в същото време са все така качествени, както и чисто новите авто стоки от този вид. Заложете на онлайн магазин Carco.bg и поръчайте втора употреба авто тавани, които няма да Ви разочароват в никое отношение. Техните експлоатационни качества ги правят една дългосрочна инвестиция, а в същото време са и лесни за слагане. За избора им е важно да се вземе предвид марката и модела автомобил, също както и точния размер.

Как се слага

Ако целта Ви е да спестите колкото се може повече средства от поставянето на тапицерия за таван, е препоръчително да се заемете сами с това начинание, набавяйки си ножица, парцали, отвертки, лепило и нож. След като изброените пособия са налице, отстранете старото покритие и почистете отделните компоненти. После поставете новата автотапицерия, премахвайки излишния материал и следвайки обратния ред при поставянето на съставните части на покрива. 

Откъде да я купим

В онлайн магазин Carco.bg има богата гама предложения за коли, включително и тапицерия за тавани. Заложете на втора ръка висококачествените и оригинални части за автомобили, които никога не са били по-лесно достъпни и евтини.