Части за двигатели

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Двигателят на колата е най-важния компонент, без който никоя друга система в машината не би могла да функционира. На шофьорите се налага често да се занимават с технически подобрения и отстраняване на сериозни повреди, които могат да застрашат дори и безопасността ни по време на движение. Важно е да влагаме в качествени резервни части за автомобили, които могат да бъдат закупени и втора употреба. В онлайн магазин Carco.bg ще откриете предложения за отделните марки коли, като предлаганите от нас цени са сравнително ниски и изгодни. 

Какви резервни части за двигатели се предлагат в категорията

В настоящия раздел предлагаме разнообразие от авточасти втора ръка, с които ще можете да извършите неотложните ремонтни дейности по мотора коректно. Продуктовият ни каталог включва авто компоненти с оригинален произход, които доставяме в кратки срокове и без излишно чакане. Така спешното отстраняване на повредите няма да бъде отлагано, а респективно сигурността Ви застрашена. Тук ще намерите:

  • EGR клапан;

  • EGR тръба;

  • EGR корпус;

  • EGR с охладител;

  • EGR тръбичка;

  • EGR моторче и др.

Нашите втора ръка автокомпоненти за двигател са предварително тествани за неизправности, което ги прави изцяло пригодни за употреба. Доверете се на отличната репутация на Carco.bg и не отлагайте спешните ремонти. 

Защо да ги изберете употребявани

Употребяваните авточасти са по-евтини, отново с високо качество и налични на склад. За тяхната доставка не е нужно да чакате дълго време, което е от огромна полза за случаите, в които техническите ремонти не търпят отлагане. Определят се като бюджетно и ефективно решение за редица казуси, свързани с поддръжката на мотора. 

С какво качество са налични

Качеството на втора ръка частите за двигател е също толкова високо, колкото и това на новите. В магазин Carco.bg ще намерите предложения с минимален срок на експлоатация, които са и финансово поносими. Така Вие ще можете да закупите автомобилни компоненти с гарантирано оригинален произход и с много запазен външен вид.

За кои марки автомобили са предназначени

Наличното в раздела оборудване за двигатели е подходящо за марки коли, като Audi, Alfa Romeo, Cadillac, BMW, Dacia, Daewoo, Ford, Fiat, Honda, Jaguar, Lancia, Lada, Nissan, Opel и др. За да е изборът Ви коректен, трябва да се уверите, че техническите характеристики на частта съвпадат с модификацията на автомобила. Така няма да се налага замяна на компонента, което ще доведе и до загуба на време. Доверете се на Carco.bg и купувайте изгодно.