Въздуховоди

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Климатичната система на автомобила е от затворен тип и в нея непрестанно циркулира въздушен поток. Въздуховодът е съществен елемент от устройството ѝ.

Какво е предназначението на въздуховодите

Тези преходи представляват частта, в която попада въздухът, след като изпарителят го е изтеглил от купето и го е охладил. Тук се осъществява финалният етап от процеса и същевременно се задейства целият цикъл отново. След като е охладен, газът се връща обратно в изпарителя и в компресора.

Отличната поддръжка на въздуховодите е задължителна за безпроблемната работа на климатичната система. По време на продължителното функциониране на климатика в тръбите може да се задържи влага и да се създадат условия, способстващи развитието на мухъл и плесен. Появата на бактерии в системата за вентилация крие рискове за здравето на пътниците в купето и може да доведе до алергии и дихателни проблеми.

Какви видове ще откриете в раздела

  • Въздуховоди;
  • За парно;
  • Гофриран;
  • Основен;
  • С маркуч;
  • С въздушен разширител.

Всеки от въздуховодите е съвместим с конкретна марка и модел автомобил. В описанието на продукта ще откриете тази важна информация. Може да използвате и нашата търсачка. Отбележете марката на автомобила, за който е необходима частта, и вижте какви варианти се предлагат. На страниците ни ви очакват резервни части за вентилацията на Opel, Mazda, Peugeot, BMW, Toyota, Volkswagen, Renault, Honda, Kia, Citroen, Audi, Mazda и други. Лесно ще откриете артикулите от вашия бранд като използвате нашия филтър по марки. Има и филтър, с който може да определите ценови рамки за максимална и минимална стойност.

Защо да изберете Carco.bg

Компанията ни си постави амбициозната задача да създаде онлайн магазин с най-много и разнообразни авточасти на изгодни цени. И Carco е факт.

Стотици обяви за части втора употреба, разделени в категории и подкатегории според предназначението на всеки от елементите в автомобила ви очакват. Ежедневно актуализираме каталога си с нови артикули. Всеки от тях е с проверено от нас качество.

Можете да разглеждате офертите по всяко време на денонощието, без значение къде се намирате. Има и опция за сравняване, с която може да се ориентирате в параметрите на различните предложения.

Ако вече сте готови с избора, доставката е изгодна и бърза. Още на същия ден, в който получим заявката, ние я изпращаме към вас.

Коректно обслужване, високо качество, отлични сделки – това е формулата за успех на Carco.bg. Стотиците ни доволни редовни клиенти са доказателство, че тя е правилната.