Моторчета за електрическа рейка

11 авточасти

110.91 лв.147.88 лв.
228.12 лв.304.16 лв.
346.75 лв.462.33 лв.
43.12 лв.57.49 лв.
204.92 лв.273.23 лв.

160.99 лв.

289.99 лв.

39.99 лв.

Автомобилът е машина със сложна механизация, която изисква системни проверки, подобрения и ремонти с различна сложност. Всеки един компонент и машинка са от значение, за да бъде превозното средство в техническа изправност, а респективно и безопасността по време на пътуване оптимална. Не отлагайте ремонтните дейности, а се заемете с тях при първа възможност. Купете втора употреба авточасти от онлайн магазин Carco.bg и отстранете неизправностите по автомобила.


За какво служи моторчето за електрическа рейка


В раздела ще откриете втора ръка моторчета за ел рейка, които могат да бъдат поръчани за различните марки и модели коли. Ние предлагаме автомобилни компоненти на достъпни цени и в съотношение с отлично качество, което няма да срещнете никъде другаде. Ако неизправностите са свързани с мотора, е нужно да подходите внимателно към проблема, защото този компонент е много важен за лесното и безопасно управление на колата.


Най-общо казано, моторчето за електрическа рейка служи за осигуряването на стабилност и маневреност при шофиране, както и за лесното кормилно управление на превозното средство. В случай, че функциите на компонента са нарушени, системата няма да може да бъде задействана, което прави неговата подмяна неотложна и със задължителен характер.


Какви са признаците за повреда


Неизправностите, свързани с електрическия мотор могат да породят проблеми, като:
  • Тропане при волана по време на завиване;
  • Шумове в зоната около компонента;
  • Затруднено завъртане на кормилото;
  • Невъзможност за задействане на системата и др.
Електрическата рейка сама по себе си е много важен елемент, който не може да функционира без съдействието на подходящото ел моторче. Когато то се повреди, трябва да се замени с ново, което в раздела ще откриете втора употреба и на сносни цени.


Какво предлагаме в раздела


В категорията ще откриете компоненти, като ел помпа, хидравлична и моторчета за електрическа рейка, които предлагаме с много високо качество и 100% оригинален произход. Всеки един от наличните в раздела продукти е тестван за неизправности, като това гарантира неговата работоспоспособност. Предложенията тук са подходящи за марки коли като Mazda, Opel, Peugeot, Suzuki, Mercedes-Benz и CITROËN.


Защо да поръчате части от Carco.bg


Ние държим на това клиентите ни да останат доволни от нивото на обслужване и качеството на предлаганите от нас автомобилни компоненти. Стремим се да изпълняваме поръчките си коректно, което включва и осъществяването на бързи доставки.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път