Спирачни помпи

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Както и всяка една друга част от спирачната система, така и помпата е от базисно значение за това уредбата да работи добре, както и да обезпечава сигурното и безпроблемно шофиране. Често обаче се случва да възникнат неизправности, свързани с този компонент, които шофьорът трябва да премахне в най-кратки срокове. За целта могат да се използват втора ръка резервни части за автомобили, които в онлайн магазин Carco.bg ще откриете на изгодни цени. 

Как работи спирачната помпа

Нейната задача е да разпределя спирачната течност посредством създаване на работно налягане, което осигурява транспортирането й до автомобилните колела. Течността започва своето движение именно от помпата, преминава през маркучите и тръбичките, а след това и до цилиндъра. Така налягането се пренася към накладките, барабаните и дисковете. 

Кога да я смените

Всеки собственик на лек автомобил трябва да следи за неизправности по механизациите, за да успее да реагира навреме и да отстрани появилите се повреди. Спирачната помпа, и в частност влошената й работа, е чест повод за посещение на близкия автосервиз, където да бъде проведена детайлна диагностика, а при необходимост и подмяна на негодния за употреба компонент. Ако усетите, че педалът потъва, или забележите теч, незабавно проверете помпата, а ако се налага и течността. Последното е добре да се прави на всеки две години, за да се подсигури правилната работа на цялата система. 

Какво ще откриете в раздела

Тук ще видите разнообразие от спирачни компоненти втора употреба за марки коли Audi, Alfa Romeo, BMW, Cadillac, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Daihatsu, Honda, Hyundai, Jeep, Kia и др. Стоките са налични за директна продажба и са със 100% оригинален произход, както и с проверено от нас качество. Купете спирачна помпа с казанче и разделител на изгодни цени и се заемете с належащите ремонтни дейности. 

Защо да се доверите на магазин за авточасти Carco.bg

Ние сме бързоразвиваща се фирма, която се занимава с продажбата на употребявани резервни части за автомобили. Създали сме удобна онлайн платформа, която улеснява клиентите ни при избора и поръчката на необходимите компоненти за коли. От Carco.bg можем да Ви предложим:

  • Бързина и точност в изпълнение на поръчките;

  • Експресни доставки до всяка една точка на страната;

  • Разнообразие от артикули;

  • Право на връщане на закупените стоки в срок от 14 дни;

  • Оригинални и качествени решения за всеки технически казус, свързан с Вашия автомобил;

  • Отлично клиентско консултиране. 

Погрижете се за изправността на леката кола и закупете втора ръка части в перфектно състояние.