Антени за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4

Какви са вариантите за автомобилна антена? Кой вид да изберете? Вижте малко повече за особеностите им!

Каква е функцията на антените за автомобили

Благодарение на антените Вие получавате радио и сателитни сигнали, докато сте в автомобила. С тяхна помощ можете да слушате ефирно радио, да се включите в Интернет, да гледате телевизия, да ползвате навигация. В зависимост от спецификите и възможностите си, различните видове се различават по няколко признака.

Какви видове антени за автомобили ще откриете

  • Радио антени. Приемат ефирните радиостанции, които се разпространяват на съответната територия;
  • Сателитни. С тях може да уловите излъчванията на телевизиите;
  • Комбинирани за различни сигнали (GSM, GPS).

Какво е значението на мястото на поставяне

Външни

  • За калник. Представителите на този вид се захващат за предния калник на колата. Те може да имат променлива дължина, която да се регулира;
  • Магнитни. Магнитните антени се поставят елементарно и са евтини. Важно е обаче да не ги забравяте върху автомобила, когато той не е под ваш надзор, тъй като има опасност да изчезнат. Друг минус на някои от моделите е, че не винаги предлагат голяма мощност;
  • С механичен монтаж. Обикновено се закрепват на задната броня на колата. Те предлагат най-мощен сигнал.

Вътрешни

Поставят се от вътрешната страна на предното стъкло. Обикновено се отличават с високо качество и възможност за осигуряване на ясен сигнал от различни източници. С тях може да се приемат както ефирни радиостанции, така и телевизии и др.

Какво ще открием в Carco.bg

Когато търсите висококачествени части за автомобили на изгодни цени, Carco.bg винаги предлага правилно решение. Разполагаме на склад с хиляди автоаксесоари втора ръка в отлично състояние. Всеки от артикулите е изпробван от нас, преди да го предложим за продажба.

В настоящия раздел ще откриете предложения на различни марки: Audi, BMW, Opel, Volkswagen, Renault, Peugeot, Kia, Mercedes, Dacia, Subaru, Suzuki, Fiat, Hyundai, Skoda, Mini, Land Rover и много други. Освен автоантените, тук Ви очакват и разнообразни усилватели за много от моделите.

За да сте сигурни, че търсеният артикул ще пасне на Вашия автомобил и ще се впише във Вашия бюджет, използвайте филтрите по марки и ценови рамки.

Целият ни каталог с аксесоари втора употреба е на Ваше разположение онлайн от всяка точка на страната. Ако вече сте направили своя избор, поръчаният продукт ще бъде при Вас в рамките на 24 часа след обработването на заявката. А ако не пасне точно на Вашия модел автомобил, имате възможност за връщане или замяна в 14-дневен срок. С Carco.bg сделката винаги е изгодна.