Странични стъкла

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Притежанието на лек автомобил е нещо стандартно в наши дни. То ни носи многобройни удобства, но в същото време се налага и извършването на разходи, свързани с периодичните ремонти и подобрения по колата. Често пъти се случва да се изправим пред неочаквани ситуации, които могат да осуетят ежедневното използване на превозното средство. Ако например някое от стъклата се счупи, е редно да го сменим в най-кратки срокове, за да продължим да шофираме безпроблемно.

Какви видове странични стъкла за кола има

Автомобилните прозорци са част от цялостната конструкция на леката кола. Те са един от най-важните компоненти, като не рядко се налага и тяхната смяна. Динамиката по пътищата е безспорно голяма, което на свой ред води до повишен риск от пътнотранспортни произшествия, последиците от които могат да са както козметични, така и много сериозни.

Счупването на някой от прозорците на автомобила не е сериозна щета, но все пак е свързана с инвестирането на известна сума пари, която може да е и сравнително малка, ако решите да заложите на втора ръка странични стъкла за автомобили. Те се продават на много по-ниски цени и могат лесно да се купят онлайн. При нас, в магазин Carco.bg, ще откриете модели за всички видове марки коли, които са налични в следните разновидности:

  • Предни;

  • Задни;

  • Десни;

  • Леви;

  • За шибедах;

  • Фикс за врати и др.

Изберете странични прозорци втора употреба за своята кола и извършете подобренията по колата с минимални средства.

Можем ли да ги поръчаме втора ръка

Наблюдава се значителен ръст на потреблението на части за автомобили втора ръка. Това се дължи главно на икономическите фактори в страната, които принуждават хората да търсят бюджетни решения, с които да извършват задължителните авторемонти по колата. Ние от магазин Carco.bg ще Ви предложим изгодни условия за покупка на всякакви видове странични стъкла и части за всички системи по механизацията на превозното средство. Поръчайте още днес и платете по-малко за оригинални авто стоки.

По какви критерии да ги изберем

Ниската цена е безспорно предимство, но само тя ли е от значение, когато сме на път да обновим екстериора и интериора на колата? Ако става дума за подмяната на някое от страничните стъкла, в случая трябва да обърнем внимание най-вече на неща като вид на местоположение на прозореца, размер, модификация на колата/съвместимост, марка и др.