Тасове, Гайки и Болтове

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Автомобилът е сложно устроена машина, която е съставена от постоянно комуникиращи помежду си компоненти. Горивна система, кормилна уредба, спирачки, скоростна кутия, електроника, гуми и джанти - всяка една авточаст има своето конкретно предназначение, които не бива да пренебрегваме, ако искаме да използваме колата си безпроблемно. И както техническото й състояние, така и изправността на някои декоративни елементи са важни за комфортното усещане и безопасността, които търсим по време на движение. Изберете ги от Carco.bg и купете онлайн на ниски цени. 

Какви артикули има в раздела

В този раздел ще намерите втора ръка автомобилни части за леки коли, като гайки, болтове и тасове, които спадат към външното оформление на превозното средство. Селекцията от артикули включва:

  • Кутии и стойки за резервни гуми;

  • Тасове в различни размери (цола);

  • Фиксиращи болтове;

  • Капачки за джанти с емблеми;

  • Стойка с трети стоп;

  • Комплект секретни гайки;

  • Държач за резервна гума;

  • Крик и др.

Категорията предлага разнообразие от висококачествени гайки, болтове и тасове, като можете да извършите бърза селекция, използвайки наличните филтри в платформата. 

За кои автомобилни марки са подходящи

Тук ще откриете богат асортимент от гайки, болтове и тасове втора употреба, които са подходящи за повечето марки и модели коли - Audi, BMW, Dacia, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Opel, Seat, Renault, Suzuki, Volvo, Toyota, VW и др. За да сте сигурни, че избраният компонент съответства на техническите данни на автомобила, можете да направите бързо сравнение, като изберете категория, марка кола, модел и модификация. 

Защо клиентите избраха магазин Carco.bg

Carco.bg е модерна онлайн платформа за оригинални авточасти втора употреба, до която имате 24/7 достъп. Тук ще откриете богат асортимент от гайки, болтове и тасове за колата, които можете да закупите на изгодни цени и да се възползвате от бързата и точна доставка. Всеки един артикул е с проверена работоспособност, а обслужването е на много високо ниво. Фокусирани сме най-вече към това да предложим на своите клиенти качествени стоки, чиято пригодност проверяваме предварително. 

Ако търсите коректност, професионално консултиране и възможност за замяна на закупените гайки, болтове и тасове, Carco.bg е мястото, на което трябва да заложите. Без значение дали става дума за леки козметични подобрения или отстраняването на сериозни механични повреди, при нас ще откриете изгодна възможност да се справите с всеки проблем.