Ключове за светлини

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Светлините в колите са част от уредите за безопасност по време на шофиране и тяхното навременно включване и изправност е от важно значение. Какви ключове за запалване и регулиране на осветлението ще откриете в онлайн магазина на Carco.bg, как да ги сменяте и защо да се доверите на сайт за продажба на ключове за светлини на коли втора употреба?

Какви ключове за светлини да изберем за нашия автомобил

Светлините в колата се излъчват от нейните фарове. Тяхното предназначение е да осветяват пътя по време на нощно и дневно шофиране и основно се делят на три вида: къси, дълги и габарити. Без значение от видовете, те се излъчват от специални лампи, реглажът над които се извършва посредством ключ, предвиден на арматурното табло в колата.

Чрез него се определя дали да светят късите, дългите или габаритите. Всеки от предназначените за отделните видове автомобили ключове е с уникален за съответната марка дизайн. Това означава, че когато правим своя избор трябва да се съобразим с тази особеност. Това ще позволи пълно съвпадение на частта на предвиденото за нея място и след правилната смяна, всъщност няма да си личи, че това е друг компонент.

Как се сменят

Ключовете за светлините на колите представляват многостепенни копчета, към всяка от които е заложено включването на описаните по-горе видове осветление. Поради прекомерна експлоатация или други причини, тази част може да се повреди, което налага нейната смяна. За целта, първо трябва да закупим точно същия модел, който е предназначен за съответната марка автомобил.

В онлайн магазина на Carco.bg се предлагат изключително достъпни и качествени авточасти, включително ключове за светлини, предназначени за широк кръг от марки коли, от които да направим своя индивидуален избор. Смяната започва с отстраняването на повредения вече компонент и с поставянето на новозакупения, чрез свързване на съответните кабели и букси преди това.

Защо да изберем Carco.bg

Не бива да се доверяваме на всеки попаднал ни онлайн магазин, защото най-големият риск при пазаруването на авточасти втора ръка, е дали са в изправно състояние и можем ли да ги върнем в определен период. Това би ни гарантирало пълна функционалност и спокойствие при пазаруването. Ето някои от основните причини, поради които хората толкова много предпочитат да купуват от Carco.bg:

  • Специалната категория покрива голяма част от нуждите на клиентите ни;
  • Всяка от предлаганите стоки в сайта е преминала предварителна проверка за функционалност;
  • Закупените от нас авточасти подлежат на връщане или подмяна при необходимост;
  • Осигуряваме качествено и компетентно обслужване;
  • Цените при нас са едни от най-достъпните в бранша.