Тръбички и маркучи за климатици

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Шофирането отдавна се е превърнало от практичност в абсолютното удобство, без което не можем и за ден. Но за да можем да разполагаме с превозното средство 24/7, то трябва да бъде добре стопанисвано, а ние на свой ред да извършваме необходимите технически ремонти, интериорни и екстериорни подобрения навреме. 

Правилната работа на климатичната система е също част от нещата, за които трябва да се погрижим, като ако някой от елементите се повреди, е редно да го заменим с нов възможно най-скоро. В магазин Carco.bg ще видите разнообразен онлайн продуктов каталог, който включва богат асортимент от резервни маркучи и тръбички за автоклиматици на поносими цени. 

Какви автомобилни компоненти ще откриете в раздела

Автомобилният климатик и климатроник са сред компонентите, които се определят като основателен повод да посетим близкия автосервиз. За да работят те добре, е нужно да се провежда ежегодна проверка на системата, а при необходимост и смяна на някой от съставните елементи и консумативи. Подобни дейности се извършват от опитни специалисти, които също така могат да установят и някои по-сериозни нередности, които да отстраните навреме. 

Сред най-честите технически проблеми с климатика е загубата на фреон, което е в резултат на някои пропуски в механизацията. С цел тяхното избягване, трябва да се следи състоянието на отделните елементи, като например маркучите и тръбичките, които са от водещо значение за правилното функциониране на автоклиматика.

За кои марки коли са налични

Възможните повреди по маркучите и тръбичките за климатици са свързани с тяхното протриване, протичане и гърмене. Ако някое от тези събития настъпи, не отлагайте подмяната на дефектиралия компонент, а я извършете по-скоро. В категорията ще откриете резервни автомобилни части за марки автомобили Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Mazda, Nissan, Opel и др. 

Какво ще Ви предложим от Carco.bg

Нашите втора употреба части за коли са с оригинален произход и с проверено качество, преди да бъдат пуснати в продажба. В категорията ще намерите богата селекция от елементи за климатици, като къса и дълга тръбичка, маркуч за зареждане на фреон, дренажен маркуч и др. Освен разнообразието от употребявани компоненти, от Carco.bg можем да Ви предложим още и:

  • Разнообразие от стоки на склад;

  • Ниски цени;

  • Бързи доставки;

  • Професионално обслужване.

В раздела ще намерите разнообразие от втора ръка тръбички за климатици, които можете да закупите лесно онлайн.