Конзоли за коли

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

В автомобила има много различни авточасти, които в даден момент подлежат на износване и подмяна. Това с пълна сила важи и за различните, достъпни в онлайн магазина на Carco.bg, видове конзоли. Какво представляват и кои по-често се повреждат? Какви са достъпните в обявите на сайта видове и защо Carco винаги са били по-предпочитани от всички други?

Какво представлява конзолата

Това всъщност е помощната част, позволяваща монтажа на отделни авточасти, като маслен филтър, обтяжна ролка, термостат и т.н. Конзолата като цяло е металната основа, осигуряваща мястото за монтиране на елемента и поставяне на различните други свързани към него допълнения. Така всъщност процесът по подмяната и повторната инсталация значително се опростяват и не се налага отделянето на всички прикачени към съответния детайл елементи.

Кои подлежат на по-честа смяна

По често подлежат на смяна изложените на силни вибрации или други механични влияния авточасти, защото постепенно се износват и увреждат. Това са например конзолите за маслен филтър, за обтяжните ролки и за термостата. Именно в тези области има или силни вибрации, или голямо термично въздействие и в даден момент то деформира или поврежда конзолата, налагайки нейната своевременна смяна.

Какви видове ще откриете в раздела

В онлайн обявите на Carco винаги разнообразието е от съществено значение и се стремим постоянно да го поддържаме голямо. Към момента са достъпни следните видове конзоли за:

  • Двигатели;

  • Маслен филтър;

  • Обтяжни ролки;

  • Термостат.

Всички тези авточасти и останалите предлагани в нашия онлайн магазин компоненти са втора ръка, което всъщност значително намалява и техните цени. Вероятно ще си помислите, че те са и с по-лошо качество, но ние искаме да обърнем внимание, че щателно проверяваме работоспособността и визуалното състояние на всяка една от тези авточасти.

Защо да изберете Carco.bg

Защото с оглед на гореописаните предимства, ние предлагаме първокласно професионално клиентско обслужване и през работни дни нашите експерти в областта са на Ваше разположение. Можете да се съветвате с тях при съмнения относно избора на определени авточасти, относно поръчките и допълнителни детайли за доставката и обработката на заявките. 

Отделно, ние редовно правим промоционални предложения и други изгодни мероприятия, а също работим и със сигурни доставчици, които допълнително подбират това, което да ни бъде доставено като асортимент.