Шенкели и Главини

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Окачването и кормилната уредба включват множество компоненти - амортисьори, заден мост, носачи, ресори, тампони и т.н. Шенкелите и главините са също част от тези две механизации, които са обект на системни подобрения и модификации с цел комфортното и безопасно шофиране. Добре е елементите да бъдат заменени с нови, когато по някаква причина спрат да работят правилно и да допринасят за лесното управление на колата. Купете резервни авточасти втора ръка от магазин Carco.bg на изгодни цени и извършете нужните подобрения. 

Какво е предназначението на шенкелите и главините

Шенкелът е компонент, който се описва като мястото, където кормилната система, предните колела и окачването се сглобяват. Главината е частта, върху която се монтират автомобилните колела, а кормилните копчета осигуряват вертикалното им движение. За да е придвижването на превозното средство правилно, всеки един от изброените компоненти трябва да има добра производителност, както и да е в коректната за Вашия автомобил конфигурация - шенкел и главина за коли със задно или предно задвижване, задвижване на 4 колела. 

За кои марки коли ще ги намерите в категорията

Тук ще откриете втора употреба шенкели и главини за повечето видове марки и модели коли - Audi, Alfa Romeo, Fiat, Ford, Honda, Lancia, Lexus и др. Можете да купите части от този вид с макферсон, предни, задни, леви, десни, с носач и др. Препоръчително е елементите да бъдат проверявани за неизправности, свързани с контактните повърхности или повреден лагер, което ще елиминира риска от по-сериозни повреди, които в много от случаите се оказват и финансово непоносими. 

Как да поръчате части от Carco.bg

За да функционират системите както трябва, собствениците на автомобили не бива да забравят за редовните посещения на сервиза и покупката на оригинални части за коли. Магазин Carco.bg предлага на своите клиенти удобна онлайн платформа, която позволява извършването на бърза и коректна селекция на необходимия автокомпонент. След като сте избрали конкретен вид шенкели и главини, следва да завършите поръчката си като:

  • Добавите желания компонент в количката;

  • Изберете нужното количество;

  • Попълните личните си данни в указаните полета;

  • Посочите метод за доставка и предпочитан начин на плащане;

  • Напишете коментари за поръчката (опционално).

След като изпълните всички тези стъпки, закупените резервни части ще бъдат доставени за максимално кратък срок от време, което е и едно от многобройните предимства на този вид продукти.