Части за горивна система

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Предназначението на авточастите за горивната система е да осигурят подходящата смес за двигателя и да я доставят до цилиндрите, където да се извърши възпламеняването. Какви обаче са особеностите и как се обезвъздушава? Какви втора ръка компоненти се предлагат в онлайн магазина Carco.bg?

Какво представлява горивната система

При бензиновите и карбураторни двигатели, тя значително се различава например в сравнение с дизеловите. В първия случай, горивото може да се впръсква под налягане чрез специални инжектори, а при карбуратора, в отделен модул се извършва изготвянето на запалителната смес, която се доставя до двигателя за горене. 

 

При дизеловите двигатели, подаването на запалителната смес е под високо налягане, а нейното възпламеняване се извършва чрез предварителното загряване чрез специални свещи. Отделни елементи от устройството на горивната система са различните маркучи, филтри, дюзи и т.н. От къде обаче можете да се снабдите с тези части? Вижте по-долу!

Как се обезвъздушава

Подобна практика се изисква само при дизеловите двигатели, защото сместа за горене е под високо налягане и ако има наличност на повече въздух в маркучите, то спада и съответно се нарушава правилното впръскване. В подобен случай се наблюдават проблеми при запалване на двигателя или неговата неправилна работа, загуба на мощност и т.н. 

 

За да елиминираме проблема, при първия етап трябва да отстраним филтъра за горивото, а при втория - ръчно да започнем изпомпване, докато въздухът излезе навън и сглобяваме всичко обратно.

Какви части за нея ще открием в раздела

Достъпните части за горивна система в онлайн магазина за авточасти втора ръка Carco.bg са:

 Тук бързо и лесно ще разгледате техническите спецификации на авточастите за горивна система и това ще спомогне за бързия и правилен избор на подходящите, така че възползвайте се още сега. Защо обаче да ни се доверите и по какъв начин сме конкурентни на останалите магазини?

Защо да пазаруваме от Carco.bg

Защото в нашия онлайн магазин на първо място разнообразието от части за горивна система е изключително голямо, цените ни са сред най-конкурентните на пазара, а качеството - на ниво. Сайтът ни е невероятно интуитивен, достъпен от мобилните устройства, а функционалността - само най-важната. Така ние се превръщаме в място, където всеки и от всяко място бързо може да поръча своите елементи като дюзи, помпи и други авточасти.