Вакуум помпи за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Вакуум помпите, както подсказва и името им, са предназначени за изпомпване на въздуха от определена система. Какво е предназначението им в автомобилите и за климатиците? Какви разновидности на тези авточасти са достъпни в онлайн магазина на Carco?

Какво представляват вакуум помпите

Както знаем,  основно са познати два вида двигатели с вътрешно горене, а именно дизелови и бензинови. За разлика от последните, които разполагат с дроселна система във всмукателния си колектор, в дизеловите модели такава липсва и се налага употребата на вакуум помпа. Подобно средство се използва и за климатици, където се изтегля въздухът от системата.

От друга страна, вакуум помпите намират приложение и за заключването на вратите на автомобила и в спирачната система. Все пак е редно да разберем признаците за наличие на проблеми с тези авточасти.

Как се диагностицират проблеми с нея

Когато настъпи неизправност във вакуумната помпа на автомобила се забелязват определени симптоми, като генериране на хрипове или свистящи от въздуха звуци. Другата индикация за неизправност е нуждата от прекалено много усилия за натискането на педала на спирачките например.

За да бъде сменена вакуум помпата, на първо място трябва да бъде открита. Нейното разположение в отделните марки автомобили е различно. После е нужно нейното отстраняване и монтирането на новия модел, който трябва да е избран спрямо марката и модела на автомобила.

Какви модели ще откриете в раздела

В раздела на онлайн магазин Carco.bg са достъпни вакуум помпи за климатици и за заключване на вратите на колата. Разбира се, в сайта Ви очакват обяви на различни други авточасти втора употреба, предлагащи се на значително по-достъпни от новите модели цени. Защо обаче да се доверите именно на Carco, какви са останалите предимства на компанията пред нейните конкуренти и имат ли основание толкова много хора да ни се доверяват? Вижте по-долу.

Защо да изберете Carco.bg

Защото ние сме млад и амбициозен екип от опитни професионалисти в областта, всеки от които е с дългогодишна практика и нужната диплома. Това всъщност стои и в основата на бързото развитие и разширение на компанията ни. За разлика от конкурентите, ние предоставяме авточасти втора употреба, които предварително преминават щателна проверка, включваща оглед на външното състояние на детайла, както и неговото предварително тестване.

На следващо място:

  • Предлагаме изключително широк асортимент от модели;

  • Винаги осигуряваме най-изгодните оферти чрез специални предложения;

  • Предлагаме безплатно професионално клиентско обслужване;

  • Бързо обработваме заявките и ги изпращаме към клиента. Възползвайте се!