Пръскалки за стъкла и фарове

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4

Устройството на автомобила включва безброй компоненти, които трябва да функционират в синхрон, за да бъде работата на конкретната система безупречна. Всеки водач е длъжен да следи за техническата изправност на колата, извършвайки необходимите ремонти и козметични подобрения при необходимост. За целта трябва да бъдат закупени качествени автомобилни части с оригинален произход, които днес могат да се открият и втора употреба. 

Такива ще намерите и в онлайн магазин Carco.bg на изгодни цени. Разделът предлага достъп до пръскалки и фарове за стъкло, които са неизменна част от малогабаритното оборудване на купето. Осигурете си безопасност по време на движение и не пропускайте да отстраните техническите неизправности. 

Какви видове малогабаритни части има в раздела

В настоящата категория предлагаме селекция от малогабаритни компоненти, които имат отношение не само към екстериорното оформление на автомобила, но и към сигурното шофиране на къси и дълги разстояния. При нас ще откриете:

  • Пръскалка челно стъкло - дясна и лява;

  • Държач за пръскалка фар - дясна и лява;

  • Капачка за пръскащ компонент за фар и др.

Тук ще намерите необходимите компонентите за ефективното почистване на автомобилното задно и предно стъкло, като продуктовата ни гама включва още и дюза, помпа, части за чистачки и прочее. Предлагаме ги втора ръка и за различните марки и модели коли. 

За кои коли са подходящи

Наличните в категорията пръскалки и фарове за стъкло могат да бъдат закупени за автомобили Audi, Dacia, Ford, BMW, Opel, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, VW и др. Преди да извършите поръчка на избраната част, проверете нейните технически характеристики и ги сравнете с тези на Вашата кола. Така ще сте сигурни, че компонентът ще съответства напълно на модификацията на превозното средство и неговите конструктивни особености. 

Какви са предимствата на втора употреба моделите

Употребяваните резервни части за автомобили имат множество предимства. Едното от тях е несъмнено тяхната по-ниска цена, но освен това се предпочитат и заради:

  • Оригиналния си произход в повечето от случаите;

  • Запазеното си състояние;

  • Наличността си на склад;

  • Бързата си доставка, която при новите части може да отнеме много време.

От магазин Carco.bg осигуряваме 24/7 достъп до богата селекция от резервни части, като пръскалки за фарове и стъкло, които лесно можете да поръчате и онлайн. Всяко едно от предложенията ни на сайта е с оригинален произход и с проверено качество, което гарантира и добрите резултати при извършването на ремонтните дейности.