Брави за врати на коли

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Бравите за вратите на колите са често търсени резервни части втора ръка, защото, по една или друга причина, те се чупят или биват разбивани от крадците. Какви видове ще откриете в онлайн магазина на Carco.bg и как се разглобяват? С какво сме по-конкурентни от останалите и кое ни прави по-предпочитаната компания?

Какви видове брави за врати на коли има

Основно съществуват механични или електронни. Все още масово преобладават първите, за чието отключване е необходимо използването на подходящ ключ. Той има определен код на назъбване, който повдига специалните щифтове и те се нареждат така, че освобождават патронника да се завърти и отключи. При погрешна комбинация от зъбци, това няма да се случи.

Днес основно се предлагат брави за предните и задните, левите и десните врати на колата. Достъпни са още и модели за капака на багажника на различните марки автомобили. В категорията на онлайн магазина се срещат доста популярни в България брандове като VW, Audi, BMW, Dacia, Ford и др.

Как се разглобяват

Ремонт или смяна на бравите за вратите на колата може да се наложи поради повреда в механизма или в случай на опит за кражба. Повечето пъти, при опити за кражба се извършва цялостна подмяна, защото в подобни случаи обикновено ключалката на вратата не подлежи на ремонт и е силно повредена. В случай обаче на механична повреда, която е настъпила по някаква друга причина, има решение на проблема чрез извършване на ремонт.

В зависимост от самия модел на колата и сложността на бравата на вратата, трудността на ремонта може значително да варира, както и самото разглобяване на детайла. За всеки случай, ако не притежавате нужната квалификация и познания в областта, не Ви съветваме да разглобявате тази част. Ако все пак не искате да ходите в сервиз или при специалист, Ви съветваме да закупите втора употреба брави за коли от Carco.bg и да направите смяната самостоятелно.

Защо да купим от Carco.bg

Ето няколко основни причини, поради които да изберете нас пред конкурентите:

  • Това е един от най-големите и добре заредени онлайн магазини за авточасти втора ръка в страната;
  • Само тук имате възможност да направите най-изгодна покупка, защото получавате гарантирано работещи детайли, които предварително са изпробвани;
  • Всеки ден добавяме нови авточасти, от които да направите най-добрия за Вас избор;
  • Получавате възможност за безплатна консултация със специалист относно избора и поръчките;
  • Изключително достъпни цени.