Шибедах

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Шибедах

По време на път, освен изрядното вътрешно устройство на колата, допълнителните части по купето също създават спокойствие и удобство. Обръщайки внимание на всеки детайл, вие ще бъдете сигурни, че вашият автомобил е напълно изряден. Много хора избягват колите с шибедах, защото смятат, че той влияе на здравината на цялата конструкция. Всъщност, това съвсем не е така. Ако искате да закупите качествена авточаст, то Carco е правилното място. Предлагаме ви голямо разнообразие от модели, сред които е и точния за вас.

Какво е шибедах

Наричат го още “люк за автомобил”. Това е прозорецът, който се намира на тавана на вашата кола и е неизменен помощник по време на горещите летни дни. Неоспорим е факта, че повечето коли разполагат и с климатици, както и това, че поддръжката им е далеч по-скъпа. Както вече споменахме, много хора не предпочитат шибедаха и дори искат намаляване на цената на автомобила, ако той има. В никакъв случай той не влияе отрицателно и не нарушава вниманието на шофьора по време на път.

Какво е важно да знаем за него

Сигурно сте си мислили какво би се случило при настъпване на инцидент, при който колата се преобръща. Шибедахът преминава редица тестове преди да бъде поставен и това гарантира голямата му здравина. Всички производители залагат на голяма здравина на шаситата, за да може да издържи дори при възникнали екстремни ситуации. Шибедахът е разположен между малките укрепващи греди, обхващащи покрива. Той заменя парче метал от тавана с отварящо се прозрачно стъкло. Отново повтаряме, че по никакъв начин не врени на здравината на конструкцията на автомобила.

Какви модели ще открием в раздела

Ако е дошло време за смяна и ремонт, Carco ще ви помогне да се сдобиете с висококачествен продукт, заради който няма да съжалявате. В раздела ще откриете голямо разнообразие за почти всеки модел и всяка марка автомобил. Със сигурност ще откриете точния за вас. Правилното обслужване на шибедаха води до по-дълъг срок на експлоатация. То, от своя страна, е изключително просто и лесно и всеки би се справил сам. Важно е да почиствате поне веднъж годишно, като не забравяте, че всяка кола има своите особености.

Защо да изберем онлайн покупка от Carco.bg

Онлайн пазаруването е винаги по-бързо и по-лесно. Нашата компания работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата, за да може точно, когато нещо ви потрябва, ние да отговорим на нуждите ви. Възползвайте се още и от:

  • Голямо разнообразие;
  • Атрактивни цени;
  • Продукти с високо качество;
  • Лесна поръчка;
  • Бърза доставка.

Ако изпитвате затруднение при избора на авточасти втора употреба от нас, не се колебайте да се свържете с нас. Ние с радост ще помогнем.