Сензори и Датчици

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Електрониката в автомобила ни дава възможност да се насладим на едно приятно и комфортно за всички пътници пътуване. Датчиците и сензорите са част от компютърните модули, с чиято помощ сме спокойни и за безопасността си, докато шофираме. Съществуват най-различни електронни приспособления, всяко едно от които отговаря за определени съставни авточасти, и по-скоро за тяхното правилно функциониране. Когато избирате и поръчвате нови такива, трябва да се съобразите изцяло с модела и марката автомобил, също както и да уточните нови или втора ръка компоненти предпочитате. 

За какво се използват датчиците и сензорите за кола

Първо е добре да се каже, че подобни електронни компоненти за автомобили са доста различни по вид. За да ги разгледаме по-подробно, най-напред трябва да ги класифицираме:

  • Сензори - турбо, за волан, за airbag, man, за предна врата, стоп машинка и потенциометър;
  • Датчици - за дъжд, за скорост, детонационни, за разпределителния вал, за обороти и за налягането на горивото. 

За да паснат тези компоненти напълно на леката кола, трябва да изберем точните, като в магазин Carco.bg можем да открием страхотни онлайн предложения, които впечатляват и с ниските си цени. 

Какъв е принципът им на работа

За да бъде електронното управление на колата безупречно, е задължително тя да разполага с работещи сензори и датчици, които имат за цел да оценят параметрите и да ги превърнат в сигнали. Те на свой ред се трансформират в код, който достига до блока за управление. Всеки автомобил изисква строго специфични видове електронни елементи, за да функционират системите за сигурност безупречно. Интелигентните “асистенти” са незаменими в много ситуации, особено при регулирането на осветеността.

Какви видове можем да открием в Carco.bg

Марката и моделът автомобил са водещи при поръчката на датчици и сензори за кола. В магазин Carco.bg те се предлагат в голямо разнообразие, като всеки един водач ще успее да открие подходящото за возилото си решение. Dacia, BMW, Audi, Nissan, Daewoo, Fiat, Ford и др. - в магазин Карко Ви очакват най-различни електронни решения за еърбег, волан, врати и прочее. Осигурете си едно безопасно и максимално комфортно пътуване на дълги и кратки разстояния. Възползвайте се от модерните авто решения на нашето време и ги купете на изгодни цени от магазин от Carco.bg.

Защо да ги купим употребявани

Не е случайно, че все повече водачи решават да се възползват от предложенията за авточасти втора ръка. Те са бюджетно, но и доста качествено решение, от което и Вие е добре да се възползвате, в случай, че нещо по електрониката на колата не функционира правилно. Изберете Carco.bg и се погрижете за возилото си още днес.