Части за нивомери и горивни разширители

Сортирай по: Покажи по:
1 2
Сортирай по: Покажи по:
1 2

Горивната система е сложно устроена и винаги е обект на щателни технически прегледи и ремонти. Изградена е от многобройни съставни части и трябва да бъде проверявана за неизправности с цел тяхното навременно отстраняване. С помощта на някои приспособления, като нивомера, можем да следим състоянието на тази част от механизацията на автомобила, като неговото предназначение е да следи нивото на горивото в резервоара. Напълно възможно е този елемент да се повреди, което на свой ред поражда необходимостта от неговата подмяна. 

Какво е предназначението на нивомера

Работата му е да показва какво е нивото на гориво в системата, разчитайки на специален сензор. Същият е разположен в самия резервоар и се използва наред с габарита, намиращ се в управляващото табло. При по-новите и модерни автомобили е наличен потенциометричен сензор, който има многобройни предимства, като достъпна цена, надеждност и семпъл дизайн. Единственият му минус е по-бързото окисляване на подвижните контакти и тяхното износване във времето. 

Важно е да се знае, че когато този компонент се амортизира, трябва незабавно да се пристъпи към неговата замяната с нов и технически изправен такъв. В онлайн магазин Carco.bg ще намерите различни видове автомобилни части от този вид, които предлагаме втора ръка на атрактивни цени и с гарантирано високо качество. Ако търсите стоки за коли с оригинален произход, се възползвайте от нашия продуктов каталог, който е адаптиран за всички видове марки автомобили. 

Какви видове ще видите в категорията

Изберете подходящ модел нивомер съгласно техническа информация, като марка и модел автомобил, модификация, кубатура, дирекция, категория, съвместимост и др. Всеки един продукт в категорията е с отлично качество и със запазен външен вид. Разделът предлага втора употреба нивомери, кошници и горивен разширител за коли:

  • Audi;

  • Hyundai;

  • Jaguar;

  • Mercedes-Benz;

  • Skoda;

  • VW;

  • Land Rover и др. 

Преди да бъде обявен за продажба в сайта, той преминава проверка и тестване с цел доказване на неговата годност за експлоатация. 

Защо да ги купите втора ръка

Втора употреба нивомерите в магазин Carco.bg са финансово достъпни и с гарантирано оригинален произход. Налични са на склад, а за тяхната доставка не е нужно да се чака дълго време. Можете да ги закупите на изгодни цени и с отлично качество, така че да отслужат времето си за работа безпроблемно.