Стоманени джанти

20 авточасти

25.78 лв.51.56 лв.

Колебаете се на какви джанти да заложите? Алуминиеви джанти или стоманени? Вижте малко повече за предимствата и недостатъците на стоманените.


Какви са предимствата на стоманените джанти


Външният вид и цената са два от основните фактори, които играят роля при вземането на решение за покупка на джанти. Стоманените джанти не могат да се конкурират по визия с алуминиевите си колеги, но пък цената им е доста по-атрактивна. Това е и една от причините те да бъдат най-масово предпочитаният вид. Освен че са евтини, те са с тегло оптимално регулирано спрямо товароносимостта на автомобила. Важно предимство е и тяхната здравина. Стоманените модели са и много подходящи за зимни условия.


Като техен недостатък може да се отчете, че по този тип джанти по-лесно се заражда корозия. Това особено важи за тези от най-ниския ценови клас, в чиято сплав често не са включени антикорозиращи елементи. Доста водачи компенсират този недостатък като през няколко години ги пребоядисват.


За какви модели ще откриете в раздела
  • Различен размер;
В раздела ви очакват стоманени джанти с диаметър 13, 14, 15, 16 цола;
  • Марки и модели;
Предлагаме стоманени модели за всички марки автомобили (Ford, Dacia, BMW, Opel, Nissan, Mercedes, Peugeot, Kia, Alfa Romeo и т.н.) и за различните им модификации;
  • Комплекти и отделни бройки.
Някои от обявите предлагат пълен комплект от 4 броя, докато от други може да поръчате една или две - удобен вариант, когато е не е наложителна пълна смяна.


Как да изберете вашия размер


В зависимост от модела на вашия автомобил вие имате препоръчителен размер на гумите и джантите. Някои водачи обаче предпочитат да заложат на по-голям, за да „повдигнат“ возилото. Това прави колата по-тежка и леко повишава разхода на гориво. Важно е да се има предвид, че когато гумата стане по-висока, при завоите тя се деформира повече. Тоест, ако сте решили да вземете по-голям размер джанти, комбинирайте ги с гуми с по-нисък профил. Така ще подобрите стабилността при завои и при голяма скорост.


Защо да пазарувате онлайн от Carco.bg


Онлайн магазинът ни е специализирана платформа за продажба на авточасти втора употреба. При нас може да откриете изгодно части в отлично качество. Доставяме ги до всяка точка на България бързо и удобно. Можете да разглеждате, избирате и сравнявате продуктите 24 часа в денонощието, а още в деня, в който получим вашата поръчка, ние подготвяме пратката.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път