Помпички за чистачки

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Устройството на колата включва множество механизми - вентилатори, моторчета за електрическа рейка, помпички за чистачки и др. Последният компонент е важна част от електрическата система на автомобила, като неговото предназначение е свързано с осигуряването на добра видимост по време на шофиране. Тя се постига, благодарение на комуникацията между няколко компонента, част от които са и дюзите (пръскалките). Последните могат да функционират при наличието на работеща помпичка за чистачки, която се задвижва от специално моторче. 

Какви помпички за чистачки ще откриете в раздела

Разделът предлага помпи за чистачки за марки коли Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Nissan, Opel и др. Наличните втора ръка пръскалки се предлагат на ниски цени, като лесно могат да бъдат закупени и онлайн. Поръчайте ги от Carco.bg и не отлагайте важните технически подобрения, свързани с механизацията на автомобила. 

Как се сменят

Помпа втора употреба се определя като рентабилна инвестиция с множество дивиденти за шофьорите. Когато дойде време за нейната смяна, е нужно да изпълните следните задачи:

  • Премахване на течността от автомобилното казанче и демонтаж на компонента;

  • Деинсталиране на помпичката;

  • Монтаж на нова помпа и ново уплътнение;

  • Свързване на инсталираната помпа с ел системата;

  • Поставяне на казанчето и наливане на течността.

Доста от шофьорите се наемат сами да сменят компонент като помпичката, разчитайки на уменията и знанията си в областта на автомобилните ремонти. Ако обаче не сте особено компетентни по тези въпроси, по-добре се доверете на специалистите, които са наясно с устройството на съвременните автомобили и няма да срещнат никакви затруднения при поставянето на части като моторче за предни чистачки и не само това. 

Какво предлага магазин Carco.bg на своите клиенти

Ние сме екип от професионалисти, който предлага на своите клиенти разнообразие от автомобилни части на достъпни цени и с гарантирано оригинален произход. Мисията ни е да предложим на всички шофьори ефективни решения, които да помогнат за осъществяването на всякакви по вид технически ремонти с различна степен на сложност. При нас ще откриете голямо разнообразие от части за коли, чието качество е високо и гарантирано. Всеки един от артикулите в сайта преминава през щателна проверка, за да се докаже неговата пригодност.