Скоростни лостове

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Скоростни лостове

Съвременните автомобили разделяме на два вида, според скоростната им кутия. Тя бива ръчна или автоматик. И в двата случая обаче в интериора на колата влиза скоростен лост. Разбира се, функциите му са различни и е добре да знаем какви са те, когато шофираме. Ако имате нужда от смяна на тази задължителна за автомобила част, то Carco е правилното място за вас. Предлагаме голямо разнообразие от модели, според марката на вашия автомобил. Разгледайте и открийте това, което ви е необходимо.

Какво представляват 

Като част от скоростната кутия, лостът служи за смяна на предавките и преминаването от една скорост на друга. В зависимост от необходимата предавка, той премества механизма по оста на задвижващия вал. Изграден е от редица елементи, които подсигуряват правилната му работа и безпроблемната смяна на скоростите. Важно е скоростният лост да влиза плавно и безпроблемно в положението, съответстващо на определена скорост. Ако усетите дори малък проблем, по-добре посетете сервиз, където да диагностицират и отстранят проблема.

Как се сменя

Ако възникне проблем със скоростния лост, то повредата не би била особено сложна, но е добре веднага да ѝ обърнете внимание. Самата повреда се изразява в по-трудно превключване, което няма как да не усетите. Тъй като той е свързан със съединителя и друга части на автомобила, рискувате да си доведете още редица проблеми, които са сложни, а и никак евтини. Ако не функционира правилно, скоростният лост може да доведе до разсеяност на водача и дори пътно произшествие. При нужда от смяна, обърнете се към оторизиран сервиз, където ще извършат услугата професионално. Това ще ви спести доста нерви, а и ще ви гарантира дълга и безпроблемна работа за в бъдеще.

Какви модели ще открием в раздела

Оригиналните авточасти са доста скъпи, затова ние ви ги предлагаме втора употреба. Нашите продукти са неразличими от нови и биха ви свършили абсолютно същата работа. Предлагаме ви широк диапазон от предложения, за да откриете точното за вас. Разгледайте и поръчайте още сега. Работим с аксесоари и части за различни марки коли, което прави още по-голям шансът да откриете точно това, което търсите. Сигурни сме, че няма да съжалявате ако ни се доверите и закупите от нас.

Защо да пазаруваме онлайн от Carco.bg

Онлайн пазаруването винаги е било бързо, лесно и удобно. В нашия магазин за авточасти втора употреба ще откриете всичко необходимо на едно място. Забравете обиколките по магазини и сервизи. Напишете това, което търсите в търсачката и го открийте с лекота. Предлагаме още:

  • Качествени стоки;
  • Ниски цени;
  • Професионално обслужване;
  • Бърза доставка;
  • Възможност за връщане и смяна.

Всичко, което търсите, е на едно място. Възползвайте се.