Топки и кожи за скоростни лостове

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Интериорните подобрения по автомобила са също толкова важни, колкото и тези по неговата механизация. Благодарение на тях се повишава естетиката в салона, а респективно и комфортът за водача и останалите пасажери. Някои декоративни компоненти оказват съществено влияние на красивата визия на колата, като например топките за скоростен лост и маншоните. В раздела ще намерите различни видове автомобилни елементи втора ръка, с чиято помощ ще успеете да подобрите визуалните качества на интериора в превозното средство. 

Какъв асортимент от авточасти ще откриете в раздела

В настоящата категория сме събрали за Вас разнообразие от декоративни компоненти за автомобилния салон, които са налични в следните варианти:

  • Мехче за скоростен лост;

  • Топка от кожа за лостче;

  • Мехче и маншон за ръчна спирачка;

  • Топка скоростен лост с мехче;

  • Маншони и др.

По време на шофиране използваме скоростния лост непрекъснато, а този за ръчната спирачка по-рядко. Това води до амортизация на някои детайли, като топката и маншона, които е добре да бъдат подменени, ако са налице видими и силно забележими следи от износване. Понякога, когато отложим поставянето на нови декоративни компоненти от този вид, се стига и до тяхното разкъсване, а това на свой ред се отразява негативно на общата естетика в салона. 

Изгодно ли е да ги купите втора ръка

Предлагаме втора употреба компоненти за скоростен лост и маншони на поносими цени, което ги прави и отличен избор за собствениците на автомобили, търсещи оптимално съотношение между цена и качество. В раздела ще намерите висококачествени предложения за всички марки коли, като асортиментът от продукти е достъпен 24/7 онлайн. Доверете се на Carco.bg и купувайте оригинални части за коли втора ръка изгодно. Те се търсят и предпочитат толкова много, защото се отличават с:

  • Високо качество;

  • По-ниски цени;

  • Добър външен вид;

  • По-бързата си доставка;

  • Голямото си разнообразие.

Без значение дали търсите дръжка за ръчна спирачка, топка за лостчета или маншон, при нас ще ги откриете на ниски цени и с отлични параметри. 

Какво предлагаме от Carco.bg

Ние знаем колко е важно за всеки един собственик на автомобил да използва технически изправна кола, която също така да притежава и модерна визия. За да бъде нейната поддръжка безпроблемна, е нужно да купувате само оригинални части с доказан произход. Разгледайте всичките ни предложения в сайта и поръчайте в няколко лесни стъпки онлайн.