Спойлери

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3

Спойлерът не е от задължителните авточасти, без които колата не може да работи. Защо обаче е нужно да го имаме?

Какво представляват спойлерите

Макар да е сред тунинг аксесоарите, спойлерът има значение и за сигурността на автомобила на пътя. Тази добавка повишава динамичните характеристики на колата. Сред функциите на спойлера е да редуцира занасянето на автомобила настрани при завои. Освен това прави возилото по-устойчиво и по-лесно за управление при висока скорост.

Оказва влияние върху характеристиките на въздушния поток, в който се движи автомобилът. При задействане на аеродинамичните сили се повдига предната част на колата, а спойлерите, поставени на задната ос, подобряват устойчивостта ѝ. Предните спойлери редуцират потока въздух под автомобила и намаляват фронталното съпротивление. Страничните пък подобряват сцеплението с пътя.

Допълнително предимство на спойлерите е, че подобряват външния вид на автомобила и му придават по-спортна визия.

Какви видове ще откриете в раздела

Всеки от видовете аксесоари се предлага в различни дизайни и видове в зависимост от модела и марката кола. Ще откриете предложения за Opel, Ford, Rover, BMW, Citroen, Renault, Seat, Mazda, Honda, Daihatsu, Toyota, Daewoo, Hyundai, Saab и др.

Ако вече сте избрали желания модел, Carco.bg ви съветва да обърнете специално внимание на поставянето. Важно е ъгълът на спойлера да е много прецизен, защото той е от голямо значение за правилното функциониране на този елемент. Препоръчително е да поверите монтажа на професионалист.

Защо да пазарувате онлайн от Carco.bg

Carco е млада компания, която вече е спечелила доверието на хиляди клиенти. Нашият онлайн магазин е специализиран в търговията с авточасти втора употреба и поддържа огромен каталог от артикули за всички марки и модели автомобили. Всекидневно доставяме стотици резервни части до всички краища на България.

Можете да разчитате на Carco за изгодни и качествени покупки. Всяка част, която предлагаме, е с проверено от нас качество. Цените са най-изгодните на пазара.

Можете да откриете подходящата за вас част, използвайки търсачката, където можете да въведете конкретна марка кола и ценови рамки.

Доставката до вас става в рамките на 24 часа. Ако евентуално сте направили грешка при поръчката и сте заявили част, която не е съвместима с вашия автомобил, можете да я върнете в рамките на 14 дни.

Време е за тунинг!