Подлакътници за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Съществуват определени автоаксесоари за коли, предназначението на които е подобряване на комфорта както на шофьора, така и на пътниците. Подлакътниците втора употреба за автомобили са едни от тях и в следващите редове ще разберем как се монтират, какви видове има и защо да се доверим на онлайн магазин Carco.bg.

Как се слагат подлакътници

Много от съвременните серийно произведени автомобили се предлагат с фабрично монтирани такива автоаксесоари, но по-старите модели изискват допълнителното им поставяне. Обикновено тези авточасти пристигат в комплект с монтажни винтове и необходимите допълнителни елементи, което прави тяхното поставяне по-елементарно. Когато подлакътникът е избран спрямо модела и марката на автомобила, той пасва перфектно и по този начин монтажът се свежда до завиването на няколко винта.

В голяма част от случаите подлакътникът пристига разглобен на отделните си части, което изисква тяхното сглобяване и последващ монтаж върху съответната основа. Значение също има и видът, както и мястото, на което ще бъде монтиран в автомобила. Например съществуват модели за предните седалки, поставящи се над закопчалката за колана и за задната седалка на колата. В конструктивно отношение също доста се различават. Нека все пак да разгледаме отделните видове.

Какви видове подлакътници има

Отделните видове се различават, както в конструктивно отношение, така и във функционално. Всеки от отделните видове може да предлага различни екстри, като например място за поставяне на дребни елементи - ключове, мокри кърпички, слънчеви очила, електронни джаджи и др. В комбинация с това, отделните модели за коли могат да притежават поставка за чаша за кафе, пепелник, USB-портове за зареждане на мобилни устройства и така нататък.

В онлайн магазина на Carco.bg ще откриете подлакътници за коли тип: 

  • жабка;
  • капак;
  • с духалки;
  • с конзола и други.

Как да пазаруваме онлайн от Carco.bg

В онлайн магазина на Carco.bg се предлагат всеки от изброените по-горе видове подлакътници за коли, които могат да бъдат поръчани на значително по-ниски цени от новите им аналози. Това е така, защото ние предлагаме авточасти втора ръка за автомобили. Те са предварително проверени и тествани за пълна функционалност и съвпадения при монтажа в колата. 

Покупките на части за автомобили от нашия онлайн магазин стават много лесно: на първо място се изисква избора на един или няколко продукта, тяхното добавяне в пазарската количка и следване на стъпките, през които ще Ви преведе системата. В някой от тях ще се наложи да добавите лична информация, която обаче ни е необходима, за да можем правилно и коректно да обработим заявката. Как използваме Вашите данни и добре ли са защитени, можете да разберете в раздела “Политика за поверителност” на сайта.