Пепелници за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Фабрично автомобилите се произвеждат с предвидено място за пепелник, който от пушачите се използва по предназначение, а от непушачите се използва, като средство за съхранение на дребни нещица. Без значение дали пушите или не, трябва да притежавате този елемент, който придава завършек на цялото предно табло в автомобила. Сега ще разберем как се прави смяната и монтажа, както и за кои марки са достъпни в онлайн магазина Carco.bg. Ще видим как да поръчаме и защо да ни се доверите.

Как се монтира пепелник в колата

Монтажът при отделните модели автомобили може значително да се различава и да изисква индивидуални особености. При всички положения обаче ще е необходимо разглобяване на таблото и прихващането на изделието на предназначеното за него място. По-лесният начин би бил, ако пепелникът втора ръка не се намира върху арматурното табло на колата. Тогава със сигурност монтажът ще протече по-бързо и леко. Въпреки това, ако не сте сигурни в начина на монтирането, обърнете се към специализиран сервиз, където ще могат да Ви помогнат.

В онлайн магазина са достъпни модели в комбинация със запалки, за задните или предните, за левите и десните врати. В случай, че не откривате търсения от Вас продукт, свържете се с наш сътрудник, който ще установи потребността Ви и ще съдейства.

За кои марки коли предлага раздела

Благодарение на специалните уеб-инструменти на сайта Carco.bg Вие бързо и лесно можете да направите своя избор. Само с няколко клика ще получите точния пепелник, който със сигурност ще съвпадне с предназначеното за него място във Вашия автомобил. Необходимо е просто да изберете марката на колата Ви и системата за секунда ще покаже съвместимите с нея пепелници. Имате също възможност да пазарувате и по ценова граница, задавайки я с един клик.

Разделът е доста разнообразен и запълнен с различни предложения, които обхващат широк диапазон от марки коли. Това гарантира голяма вероятност за правилна покупка и че ще откриете търсения от Вас стандартен или малък пепелник. В категорията Ви очакват продукти, съвместими с марки автомобили като:

  • Fiat;
  • BMW;
  • Audi;
  • Ford;
  • Mazda и други.

Как да поръчаме онлайн от Carco.bg

В сайта на компанията Ви очакват съвместими с различните марки коли авточасти втора употреба на невероятно достъпни цени. Всеки от тях е изпробван за съвместимост и тестван за работоспособност, гарантирайки пълна функционалност на частите и аксесоарите. При нас още имате възможност да се консултирате напълно безплатно с експерт, за да направите най-информирания и правилен избор още сега. Възползвайте се!