Предни мостове

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Автомобилът се нуждае от системни технически прегледи, за да може да функционира добре. Ако е наложително да се подменят някои авточасти, е добре това да не се отлага във времето, за да се избегне риска от възникването на по-сериозни повреди. Всяка една система в колата си има своето важно и неотменимо предназначение, което позволява на превозното средство да се движи безопасно по пътищата. Кормилната уредба, двигателят, спирачките, геометрията на автомобила и окачването - няма нещо, което да не е важно, когато става дума за техническата изправност на колата. 

Какво представлява предният мост за автомобил

Той е част от предното окачване, като от него зависи дали автомобилът ще бъде лесно управляем, а безопасността и стабилността по време на движение ще са налице. Възможно е да възникнат неизправности с предния мост, когато колата влезе в дупка или бъде ударена. В подобни ситуации, геометрията на превозното средство се променя, а нуждата от реглаж е вече факт. 

Как да разберем, че е възникнала повреда

Кормилното управление и ходовата част често подлежат на ремонти. За да не пропуснем момента, в който трябва да се погрижим за тази част от автомобила си, е редно да не пренебрегваме обстоятелства като теглене на волана в двете посоки, следи от износване на гумите, несигурност на пътя и др. Всяка една от тези индикации е важна и не бива да бъде подценявана, защото недвусмислено сочи за нуждата от реглаж. Погрижете се за предното окачване и купете качествени авточасти от онлайн магазин Carco.bg. 

Откъде да го купим резервни части

Частите втора ръка са доста изгодни. Те струват значително по-малко от новите, като отново могат да ни осигурят желаното качество. Днес имате възможност да откриете страхотни предложения за преден мост, които са подходящи за всякакви марки и модели автомобили. Отличните им характеристики ще Ви помогнат да направите непоколебим избор, а в онлайн магазин Carco.bg ще откриете и ниски цени. Купете преден мост с носачи с най-високо качество и се погрижете за автомобила си, както трябва.

Как се прави реглаж

Добре е да се направи реглаж, докато се извършва ремонтът. Процедурата не отнема много време (около 30-40 минути) и се състои в следните стъпки:

  • Преглед на ходовата част;
  • Измерване на предния и задния мост;
  • Регулиране на колелата, което е съобразено с предписаната сходимост;
  • Корекция на страничния и надлъжния наклон, също както и сходимостта (положителна и отрицателна);
  • Раздвижване на кормилния накрайник;
  • Балансиране на гумите.

Купете авточасти от Carco.bg и се погрижете за колата си по качествен и надежден начин.