Резервни гуми

174 авточасти

19.34 лв.38.67 лв.
22.24 лв.44.49 лв.
29.53 лв.59.06 лв.
25.78 лв.51.56 лв.

Животът на всеки шофьор е изпълнен с какви ли не предизвикателства и неочаквани ситуации. С такива можем да се срещнем, когато пътуваме на къси разстояния, но и когато сме се отправили на дълъг път, разчитайки изцяло на автомобила си да ни отведе до желаната дестинация. Преди да запалим двигателя и да потеглим, трябва да сме спокойни, че колата е в пълна техническа изправност, а пособия от различен вид са налични в багажника. Резервната гума е част от добрата подготовка на превозното средство, като тя се нарича още и “патерица”.


Какво е патерица за кола


Добре е да сме колкото се може по-подготвени за всякакви ситуации, като резервната автомобилна гума (патерица) е дори и задължителен компонент за активните водачи на МПС. Ако по време на движение извън града спукаме гума, можем да закъсаме сериозно, но не и в случай, че сме си осигурили резервно колело. А то на свой ред се отличава с:
  • Малкия си диаметър и ниското си тегло;
  • Възможностите си за лесно и бързо пренасяне от едно място на друго;
  • Оптималната си допустима скорост при шофиране;
  • Компактните си размери, които правят патерицата удобна за съхранение и в малки багажници.
Резервната гума “патерица” е временно решение, което има за цел да разреши възникнали проблеми със спуканото колело. При всички положения е хубаво да я имате в своята лека кола или джип, за да сте винаги спокойни, докато шофирате. Заложете на решенията втора ръка от онлайн магазин Carco.bg и купете резервни гуми (патерици) на ниски цени.


В какви размери се предлагат


Добре да се спомене, че авто патерици има в най-различни размери, обозначаващи се с мерната единица “цола”. Дори и при втора употреба предложенията се наблюдава впечатляващо разнообразие от модели и марки, които също така са налични и за повечето видове автомобили. Изборът на джанти (алуминиеви и стоманени) е също от значение за комфортната возия при леките коли, като и при тях трябва да се внимава за определянето на точния размер - 14, 15, 16, 17 цола и т.н.


Защо решенията втора употреба са толкова предпочитани


Никога не се знае какво може да се случи по време на пътуване. Напълно възможно е някоя дефектирала авточаст да “напомни” за себе си, а това да окаже влияние върху управлението на автомобила. Останалите участници в движението често нямат адекватно поведение в такива ситуации на пътя.


Авточастите втора употреба ни осигуряват едно добро съотношение между цена и качество, което е много важно за стоки като резервните гуми (патерици). В Carco.bg ще намерите точно такива предложения, които ще Ви дадат шанс да се погрижите подобаващо за леката си кола.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път