Джанти с гуми

Сортирай по: Покажи по:
Сортирай по: Покажи по:

Все някога настъпва моментът, в който трябва да се погрижим за техническата изправност на леката кола. Ако не я инспектираме редовно, със сигурност няма да сме доволни и от представянето ѝ на пътя, като изборът на качествени джанти и гуми е сред първите неща, за които е редно да се погрижим. Гладкото и комфортно возене е само една от причините за това да извършим една добре обмислена покупка, която да е направена и с оглед на финансовите ни възможности.

Защо да купим джанти с гуми

Комбинираните решения са често пъти по-добрият избор. Те правят търсените резултати възможни, а вложените от наша страна усилия минимални. Следвайки логиката, е хубаво да заложим на тях и когато става дума за смяна на сегашните гуми, замествайки ги с колела, комбиниращи се с метални обръчи. Втора ръка моделите са изключително подходящи за целта, защото ни осигуряват по-ниски цени, а качеството се запазва високо. 

Всички автомобили трябва да бъдат снабдени с висококачествени летни гуми или зимни колела, които да са в съчетание с правилните размери джанти. Последните на свой ред могат да бъдат алуминиеви или стоманени, като от нивото на качеството се определя и крайната цена. И при този вид стоки могат да се открият чудесни решения втора употреба, които идеално пасват на отделните марки и модели леки коли. 

По какви критерии да ги избираме

Най-важният критерий при избора на комплекти джанти с гуми, това е размерът (цола). В онлайн магазин за авточасти Carco.bg има достатъчно голямо разнообразие, че да успеете да вземете най-доброто възможно решение по отношение на нови зимни, летни или всесезонни колела с метални обръчи към тях. Основните критерии, които трябва да Ви водят при една такава покупка, са:

  • Марка и модел;

  • Тегло;

  • Модификация;

  • Съвместимост;

  • Цена;

  • Състояние на стоката - ново или употребявано.

За онези, които са решили да комбинират поотделно джантата с гумата, е редно да поясним, че в този случай са от най-голямо значение параметри като височина и широчина на колелото, радиус на въртене и др.

За кои коли са подходящи

Комплекти джанти с гуми са налични за повечето видове автомобили. В онлайн магазин Carco.bg ще намерите автостоки от този вид за марки коли като Alfa Romeo, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Mini, Seat, Nissan, Volvo и др. Всяко едно предложение е изцяло съобразено с възможностите на съвременния българин, за който ниската цена е винаги с висок приоритет. Купете изгодно и шофирайте свободно - с Carco.bg ще се насладите на едно комфортно и сигурно пътуване.